Digitaal Spreekuur

Digitale vragen over je laptop of smartphone? Instellingen verbeteren? Samen met andere iPad- en tabletbezitters leuke apps ontdekken en tips en trucs delen? Dan is het Digitaal Spreekuur wat voor jou! I.s.m. Seniorweb.

Nijkerk
Elke week kan je op dinsdagmiddag van 13.30-15.00 uur onder deskundige begeleiding van SeniorWeb en de Bibliotheek ontdekken hoe je de iPad of andere tablets, laptop of smartphone slim kunt gebruiken.

Samen met andere gebruikers kan je apps, tips en trucs uitwisselen. Je kunt hier dus terecht voor al je digitale vragen. Let op: het Digitaal Spreekuur is geen cursus, je hoeft je dus ook niet aan- of af te melden, je kunt altijd zo aanschuiven en de koffie en thee zijn gratis.

• Waar: Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99, Nijkerk
  • Wanneer: maandag, dinsdag en woensdag ochtenden
  • Toegang: gratis incl. gratis koffie/thee
  • Aanmelden: via cursusadministratie@seniorwebnijkerk.nl
  • Meenemen: iPad of andere tablet, smartphone of laptop

Data: zie agenda

Aangepaste voorwaarden wegens corona:

• Het Digitaal Spreekuur vindt plaats in de OCHTEND, tussen 9.30 uur en 12.00 uur, op maandag, dinsdag en woensdag. Op deze dagen en tijden is de Bibliotheek (nog) niet geopend voor het uitlenen van boeken.
  • Deelname kan uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken stuur je een e-mail naar cursusadministratie@seniorwebnijkerk.nl
  • Geef daarbij duidelijk aan op welke ochtenden je kan komen, en op welke tijden, en wanneer je absoluut niet kunt.
  • Vermeld je naam, adres en telefoonnummer.
  • Geef ook alvast zo goed mogelijk aan welke vragen je hebt en of het gaat om pc/laptop, iPad of ander tablet, iPhone of andere smartphone. Wij proberen ervoor te zorgen dat de docent met de meeste kennis van dit onderwerp er dan is om je te helpen.
  • De cursusadministratie deelt in wie er wanneer kan komen, waarbij we zoveel mogelijk met jouw wensen proberen rekening te houden.
  • Vooralsnog gaan wij uit van circa een half uur per afspraak. Is er meer tijd nodig, dan kan ter plaatse gekeken worden of dat kan, of er wordt een vervolgafspraak gemaakt.
  • Het Digitaal Spreekuur wordt voorlopig uitsluitend gehouden in de Bibliotheek in Nijkerk (Frieswijkstraat 99).
  • Er zijn maximaal 2 (twee) docenten aanwezig en er kunnen maximaal 2 (twee) personen tegelijk terecht met hun vragen. Op die manier zitten er steeds maximaal twee mensen tegelijk aan twee aparte ruime tafels.

Voel je je ziek, blijf dan thuis en kom niet naar de Bibliotheek! Je kunt anderen besmetten! Had je al een afspraak gemaakt, annuleer die dan zo tijdig mogelijk.