Resultaat 1 - 10 (van 26)

• Overeenkomst Bieze en Bibliotheek voor taaltraining Bekijk details

20 juli 2017

Bieze Food Group en bibliotheek Nijkerk hebben een overeenkomst gesloten over het geven van taaltraining aan medewerkers van Bieze.

Bekijk details van Overeenkomst Bieze en Bibliotheek voor taaltraining

• DigiSummer bij Bieb in Nijkerk Bekijk details

14 juli 2017

Leuke digitale activiteit voor kids. De zomervakantie is begonnen en daarom heeft de Bibliotheek in Nijkerk een leuke digitale activiteit voor kinderen uit groep 6, 7 en 8: programmeren met de Makey-Makey!

Bekijk details van DigiSummer bij Bieb in Nijkerk

• Recordaantal bezoekers in bibliotheek Nijkerk Bekijk details

10 juli 2017

De bibliotheek in Nijkerk heeft in 2016 nog nooit zoveel bezoekers gehad: bijna 138.000, een stijging van 23%. Dat komt mede door de samenwerking in &/entree waarbij Sigma, het Gebiedsteam Centrum van de gemeente Nijkerk en Vluchtelingenwerk voor een flinke extra aanloop zorgen. Het aantal leden van de bibliotheek is gedaald, vooral doordat de jongeren weer moeten betalen voor hun lidmaatschap. Dit blijkt uit de definitieve cijfers die zijn gepubliceerd in het jaarverslag van de bibliotheek over...

Bekijk details van Recordaantal bezoekers in bibliotheek Nijkerk

• ZomerleesBingo voor kinderen bij de Bibliotheek! Bekijk details

7 juli 2017

Bijna zomervakantie. Luieren en misschien wel lekker lezen, heerlijk! Om het lezen extra leuk te maken organiseert de bibliotheek Nijkerk dit jaar ZOMERLEESBINGO.

Bekijk details van ZomerleesBingo voor kinderen bij de Bibliotheek!

• Taalvrijwilligers ontvangen certificaat Bekijk details

31 mei 2017

Zes taalvrijwilligers van het Taalhuis hebben het Certificaat Basistraining Taalvrijwilliger ontvangen. Het Taalhuis is gevestigd in de Bibliotheek in Nijkerk en Hoevelaken. Iedere volwassen inwoner uit de gemeente Nijkerk die moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of werken met een computer kan daar terecht.

Bekijk details van Taalvrijwilligers ontvangen certificaat

• Feestelijk ontbijt in bibliotheek van Nijkerk Bekijk details

23 mei 2017

Op zaterdagmorgen 20 mei genoten ruim 140 mensen van een ontbijt in de bibliotheek van Nijkerk. Dit ontbijt was georganiseerd door de bibliotheek vanwege het 155 jarig jubileum.

Bekijk details van Feestelijk ontbijt in bibliotheek van Nijkerk

• Peter Bokkers ambassadeur bibliotheek Bekijk details

11 mei 2017

Peter Bokkers is ‘ambassadeur’ van de 155-jarige jubilerende Bibliotheek Nijkerk. Ondanks dat hij weinig tijd heeft om boeken te lezen, hij maakt lange dagen in zijn bedrijf Bokkers Catering, draagt hij de bibliotheek een warm hart toe. “Ik ben onder de indruk hoeveel activiteiten er in de bibliotheek worden georganiseerd.”

Bekijk details van Peter Bokkers ambassadeur bibliotheek

• Onderzoek in BiebPanel naar medewerkers van de bibliotheek Bekijk details

8 mei 2017

In het vierde BiebPanel onderzoek van 2016 wordt inzicht gegeven in de tevredenheid en wensen van BiebPanelleden ten aanzien van de medewerkers van de Bibliotheek.

Bekijk details van Onderzoek in BiebPanel naar medewerkers van de bibliotheek

• Nieuw! Ondernemersspreekuur Bekijk details

12 april 2017

Wilt u als ondernemer of startende ondernemer vrijblijvend sparren of een juridische vraag persoonlijk aan een ervaren advocaat voorleggen? Dat kan!

Bekijk details van Nieuw! Ondernemersspreekuur

• Eerste certificaten Digisterker uitgereikt Bekijk details

3 april 2017

De eerste cursus Digisterker in de gemeente Nijkerk zit erop, 16 cursisten hebben hun cursus met succes afgerond. Op woensdag 29 maart reikte wethouder Marly Klein de certificaten uit aan een aantal van hen.

Bekijk details van Eerste certificaten Digisterker uitgereikt