Resultaat 1 - 10 (van 21)

• Feestelijk ontbijt in bibliotheek van Nijkerk Bekijk details

23 mei 2017

Op zaterdagmorgen 20 mei genoten ruim 140 mensen van een ontbijt in de bibliotheek van Nijkerk. Dit ontbijt was georganiseerd door de bibliotheek vanwege het 155 jarig jubileum.

Bekijk details van Feestelijk ontbijt in bibliotheek van Nijkerk

• Peter Bokkers ambassadeur bibliotheek Bekijk details

11 mei 2017

Peter Bokkers is ‘ambassadeur’ van de 155-jarige jubilerende Bibliotheek Nijkerk. Ondanks dat hij weinig tijd heeft om boeken te lezen, hij maakt lange dagen in zijn bedrijf Bokkers Catering, draagt hij de bibliotheek een warm hart toe. “Ik ben onder de indruk hoeveel activiteiten er in de bibliotheek worden georganiseerd.”

Bekijk details van Peter Bokkers ambassadeur bibliotheek

• Onderzoek in BiebPanel naar medewerkers van de bibliotheek Bekijk details

8 mei 2017

In het vierde BiebPanel onderzoek van 2016 wordt inzicht gegeven in de tevredenheid en wensen van BiebPanelleden ten aanzien van de medewerkers van de Bibliotheek.

Bekijk details van Onderzoek in BiebPanel naar medewerkers van de bibliotheek

• Nieuw! Ondernemersspreekuur Bekijk details

12 april 2017

Wilt u als ondernemer of startende ondernemer vrijblijvend sparren of een juridische vraag persoonlijk aan een ervaren advocaat voorleggen? Dat kan!

Bekijk details van Nieuw! Ondernemersspreekuur

• Eerste certificaten Digisterker uitgereikt Bekijk details

3 april 2017

De eerste cursus Digisterker in de gemeente Nijkerk zit erop, 16 cursisten hebben hun cursus met succes afgerond. Op woensdag 29 maart reikte wethouder Marly Klein de certificaten uit aan een aantal van hen.

Bekijk details van Eerste certificaten Digisterker uitgereikt

• WoWi! Biebbus Bekijk details

3 april 2017

WoWi! komt naar de Bibliotheek in Nijkerk. WoWi! betekent Workshop on Wheels innovation, een biebbus vol digitale nieuwigheden. Deze WoWi! komt naar de Bibliotheek in Nijkerk op dinsdag 11 april en woensdag 12 april. Jong en oud kunnen kennis komen maken met de nieuwste technologieën op het gebied van programmeren, robotica, industriële vormgeving en mediavorming.

Bekijk details van WoWi! Biebbus

• Rabobank Bekijk details

22 maart 2017

De Rabobank Amersfoort gaat m.i.v. vrijdag 28 april op de vrijdagmiddag (15.00-17.00 uur) in de oneven weken zitting houden in de bibliotheek van Hoevelaken. Heeft u vragen, kom dan gerust langs. Raadpleeg de agenda voor de juiste data.

Bekijk details van Rabobank

• Nieuwe methode om film tickets te bestellen Bekijk details

28 februari 2017

Het bestellen van tickets voor het filmcafé is gewijzigd. U heeft 3 mogelijkheden om dit te doen, u kunt zelf kiezen wat het beste bij u past.

Bekijk details van Nieuwe methode om film tickets te bestellen

• Taalspreekuur Hoevelaken Bekijk details

23 februari 2017

In de bibliotheek van Hoevelaken wordt iedere week een Taalspreekuur gehouden. Het spreekuur is op woensdagmorgen van 10.30 uur tot 12.00 uur. Het is bedoeld voor mensen die beter Nederlands willen leren spreken, schrijven of lezen. Je kunt je hier ook aanmelden als taalvrijwilliger.

Bekijk details van Taalspreekuur Hoevelaken

• Biebglossy jarige bibliotheek Nijkerk rolt van de pers Bekijk details

10 februari 2017

Bij VdR Druk en Print in Nijkerk is begonnen met de druk van het jubileum magazine van de jarige Bibliotheek Nijkerk. Het magazine wordt vanaf 21 februari in Nijkerk en Nijkerkerveen huis aan huis verspreid.

Bekijk details van Biebglossy jarige bibliotheek Nijkerk rolt van de pers