Feestelijk ontbijt in bibliotheek van Nijkerk

Gepubliceerd op: 23 mei 2017 09:55

Op zaterdagmorgen 20 mei genoten ruim 140 mensen van een ontbijt in de bibliotheek van Nijkerk. Dit ontbijt was georganiseerd door de bibliotheek vanwege het 155 jarig jubileum.

De bibliotheek was omgetoverd tot een gezellig eetcafé waar heerlijk werd gegeten en tussen de happen door geanimeerde gesprekken plaatsvonden. Poptroubadour Edward Val zorgde voor een gezellige muzikale sfeer. Directeur Roel Zuidhof kijkt met zijn medewerkers tevreden terug: “deelnemers hebben ontzettend genoten, vonden het ontbijt bijzonder goed smaken en het was prachtig om te zien hoe mensen die elkaar niet kennen, aan tafel opeens de mooiste gesprekken hadden. Daar willen we ook graag voor zijn als bibliotheek: zorgen dat mensen elkaar ontmoeten en met elkaar in gesprek komen. En natuurlijk gewoon lekker kunnen eten in een gezellige sfeer”. “Er waren mensen die al vroegen: ‘wanneer kunnen we weer zo gezellig ontbijten?’ Als bibliotheek willen we daar best wel over nadenken als daar behoefte aan is”, aldus Roel Zuidhof.

Het ontbijt was mede mogelijk gemaakt door de Boni, Blokker, Bokkers Catering en Simon Kroon bloemen & planten.