Naar de bibliotheek met gratis vervoer

Gepubliceerd op: 4 oktober 2016 09:05

Elke eerste en derde woensdag van de maand van 10.30 - 12.00 uur.

Komt u ook niet meer zo gemakkelijk de deur uit? Maak dan gebruik van de vervoersdienst van de UVV Nijkerk en de Bibliotheek Nijkerk. Elke eerste en derde woensdag van de maand kunt u gebruik maken van een gezamenlijke activiteit van de Bibliotheek Nijkerk en de Unie Van Vrijwilligers (UVV) Nijkerk.

Vrijwilligers van de UVV halen u op woensdagochtend tussen 10.00 en 10.30 uur op en brengen u dan naar de Bibliotheek Nijkerk. Hier kunt u met een kopje koffie genieten van de krant, een tijdschrift, een boek of een praatje met iemand anders. Natuurlijk kunt u op dit moment ook uw geleende boeken terug brengen en nieuwe boeken, films, luisterboeken of daisyroms lenen en mee naar huis nemen. Vanaf 11.45 uur wordt u weer naar huis gebracht.

Kosten
Gebruikmaken van de vervoersdienst van de Bibliotheek en de UVV is gratis. U hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn.

Enthousiast?
Neem van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 11.00 uur contact op met de telefoon en informatiedienst van de UVV en geef u op. Een vrijwilliger van de UVV maakt met u een afspraak over de ophaaltijd en komt u dan op het afgesproken tijdstip ophalen bij u thuis.

Opgeven bij:
De telefoon- en informatiedienst van de UVV. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00- 11.00 uur op tel: 033 - 2460115.