Nieuw! Ondernemersspreekuur

Gepubliceerd op: 12 april 2017 12:31

Wilt u als ondernemer of startende ondernemer vrijblijvend sparren of een juridische vraag persoonlijk aan een ervaren advocaat voorleggen? Dat kan!

Op iedere eerste maandag van de maand, na aanmelding en bevestiging (uitgezonderd feestdagen en de maand augustus).

Bij de bevestiging ontvangt u tevens het tijdstip, gelegen tussen 14.00 uur en 17.00 uur. Voor iedere vraag wordt ongeveer drie kwartier uitgetrokken.

Locatie: &/entree (bibliotheek Nijkerk) aan de Frieswijkstraat 99 in Nijkerk, in de spreekkamer ‘Vitrine’ op de eerste verdieping.

Hoe? Meld u aan op het aanmeldformulier ondernemersspreekuur op de website van het advocatenkantoor, die dit inhoudelijk gaat verzorgen: www.kouwenaar-advocatuur.nl