Nieuwe methode om film tickets te bestellen

Gepubliceerd op: 28 februari 2017 21:16

Het bestellen van tickets voor het filmcafé is gewijzigd. U heeft 3 mogelijkheden om dit te doen, u kunt zelf kiezen wat het beste bij u past.

1) De tickets online bestellen en gelijk afrekenen via iDeal (wat tegenwoordig al veel gebeurt bij Filmhuizen en theaters). U kunt de tickets gelijk downloaden en uitprinten en ze worden ook nog naar u gemaild. U krijgt dan een mail van de organisatie genaamd “Ikbenaanwezig” en in het onderwerp staat dan: uw tickets voor de film (die u gekozen heeft). Voordeel u heeft de tickets gelijk in huis en hoeft ze niet meer van tevoren op te halen. Op de avond zelf neemt u de e-tickets mee en indien uw lid bent ook uw bibliotheekpas.
2) U kunt naar de bibliotheek in Nijkerk of Hoevelaken komen (niet tijdens de 100% zelf-service!) om de tickets daar te kopen. Betaling kan dan via de PIN. Op de avond zelf neemt u de e-tickets mee en indien uw lid bent ook uw bibliotheekpas.
3) U komt op de avond zelf en koopt uw ticket aan de deur. Het enige risico hierbij is dat de zaal vol kan zijn.
4) De gekochte e-tickets zijn niet te annuleren, maar mocht u onverwachts niet kunnen, dan zijn de tickets wel overdraagbaar aan iemand anders.

Voor het filmprogramma verwijzen wij u graag naar de pagina met activiteiten!