In Nijkerk kan dat

Jubileumproject ‘Heel Nijkerk schrijft’ 2017

Dit boek bevat korte verhalen, herinneringen, gedichten, beeldverhalen en een briefwisseling van Nijkerkers. Uitgedaagd door de bibliotheek gingen de schrijvers aan de slag met één verplicht fragment: ‘In Nijkerk kan dat’.

Het resultaat is leuk, soms een beetje mal, vaak verrassend, kleurrijk in woorden en in beeld, een beetje apart en echt heel uniek. Wie wist dat bekende of onbekende stad- en dorpsgenoten dit in zich hadden? Zowel uit Nijkerk, Nijkerkerveen als Hoevelaken zetten zij zich aan het schrijven en vonden inspiratie in allerlei aspecten van het Nijkerkse, in verleden, heden… en hier en daar ook de toekomst!

Dit boek verrast u door zijn diversiteit. Het is een geschenk van de bibliotheek die in 2017 het 155-jarige jubileum vierde, en eigenlijk ook een geschenk van Nijkerkers aan elkaar.

Van harte aanbevolen!

E-pub voor lezen op tablet

Dit is een e-pub die u uitstekend kunt lezen op uw tablet!

Dit boek als kerstcadeau?

Het e-boek is ook als boek verkrijgbaar. De paperback is te koop in de bibliotheken van Hoevelaken en Nijkerk. Het boek kost € 9,50, te betalen met de Pin. De paperback is ook te koop bij de boekhandels Den Hertog en Roodbeen.

PDF voor lezen op pc, laptop of tablet

Dit is een PDF van het boek. U kunt dit lezen op uw pc, laptop of tablet.

E-pub voor e-reader

Dit is een E-pub die u kunt downloaden op een e-reader. Omdat dit boek uit tekst en foto's bestaat, komen de pagina's met foto's niet goed tot hun recht. Ook wordt het boek niet in kleur weergegeven.

Maar natuurlijk zijn de verhalen die tekst bevatten uitstekend te lezen.