Bibliotheek Gemeente Nijkerk tijdelijk gesloten

Gepubliceerd op: 16 maart 2020 11:50

Het kabinet heeft de extra maatregelen verlengd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Als Bibliotheek volgen wij dit advies en dat betekent dat onze vestigingen in Hoevelaken, Nijkerk en Nijkerkerveen tot 28 april zijn gesloten.

Wat betekent dit voor leden?

• Materialen kunnen ingeleverd worden via de inleverbrievenbussen in Hoevelaken en Nijkerk, inwoners van Nijkerkerveen wordt verzocht gebruik te maken van de inleverbrievenbussen in Nijkerk en Hoevelaken
  • Het is niet mogelijk om gereserveerde boeken op te halen. De gereserveerde boeken kunt u ophalen zodra de Bibliotheek weer open is
  • U kunt tijdelijk geen boeken reserveren
  • De boeken die nu in uw bezit zijn, worden automatisch met 4 weken verlengd
    Wij zijn alleen bereikbaar via ons mailadres info@bibliotheeknijkerk.nl
  • Wij houden u verder op de hoogte via onze website en de Social Media kanalen
  • De online bibliotheek blijft gewoon open. Hier kunt u e-books en luisterboeken lenen

Activiteiten

De Bibliotheek Gemeente Nijkerk heeft besloten om alle georganiseerde en te organiseren activiteiten (klein en groot) binnen onze bibliotheekvestigingen in ieder geval tot 28 april geen doorgang te laten vinden.
Diegene die een kaartje hebben gekocht voor een activiteit, ontvangen binnenkort bericht van ons.

Iedereen veel sterkte gewenst gedurende deze periode!