Bieb weer 's middags open vanaf 18 mei!

Gepubliceerd op: 7 mei 2020 16:19

Bibliotheek Gemeente Nijkerk gaat vanaf 18 mei 's middags open! De regering heeft besloten de maatregelen voor bibliotheken te versoepelen. We zijn heel blij met dit nieuws en kijken er naar uit om je binnenkort weer te mogen verwelkomen.

We willen dit natuurlijk wel verantwoord en veilig regelen voor jou en voor onze medewerkers. Om dit allemaal goed te doen en al onze vestigingen hierop aan te passen, hebben wij besloten om vanaf maandag 18 mei onze deuren alleen ‘s middags weer te openen.

De Bibliotheek is alleen in de middagen open voor publiek om boeken te lenen, verder zijn alle faciliteiten zoals kopiëren, koffiedrinken, krantje lezen etc. nog niet mogelijk.
De reden dat de Bibliotheek alleen 's middags open is, is omdat de medewerkers en gastvrouwen niet de boeken kunnen opruimen en de reserveringen kunnen zoeken als er bezoekers in de Bieb zijn. Dat gaan ze van 9.00-13.00 uur doen. De ochtenden hebben we ook de ruimte nodig voor mensen van het Taalhuis om op afstand taalles te geven.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om 's middags naar de Bibliotheek te komen. Maak dan even een afspraak met petra.boessenkool@bibliotheeknijkerk.nl.

Er zijn een paar regels.
Voel je je ziek, blijf dan thuis! Je kunt anderen besmetten!

• Boeken inleveren via de brievenbus buiten.
  • Maak gebruik van winkelmandje. Geen mandje, dan wachten. Houd afstand van elkaar.
  • Maak je winkelmandje zelf schoon of gebruik handschoenen
  • Tot 16 jaar niet zonder begeleiding naar binnen.
  • Leescafé, internetcafé en studie- en werkplekken zijn niet toegankelijk.

Openingstijden vanaf maandag 18 mei

Bibliotheek Nijkerk:
Maandag - vrijdag: 13.00 – 17.00 uur
Let op: zaterdag en zondag gesloten

Bibliotheek Hoevelaken
Ma, di, wo, vr: 13.00 – 17.00 uur
Let op: donderdag, zaterdag en zondag gesloten

Bibliotheek Nijkerkerveen
Maaandag - vrijdag: 13.00 – 17.00 uur
Let op: zaterdag en zondag gesloten

Inleveren kan 24/7 via de brievenbus in Nijkerk en Hoevelaken.