Rehobothschool geeft cheque aan VoorleesExpress

Gepubliceerd op: 10 februari 2020 08:17

Nijkerk – De twee groepen acht van de Rehobothschool hebben de opbrengst van de Rehobothschool bestemd voor de lokale VoorleesExpress. Dit project wordt uitgevoerd door de bibliotheek met behulp van 35 vrijwilligers. Op woensdag 29 januari overhandigden 2 leerlingen van groep 8 een cheque van € 1000,- aan Meta Dekker, projectleider van de VoorleesExpress.

Wilma van der Horst, leerkracht van groep 8: “We konden het geld geven aan een landelijk project of aan de lokale VoorleesExpress. Via dit project worden kinderen met een taalachterstand wekelijks thuis voorgelezen. Dat past goed bij onze school.”

De VoorleesExpress is bedoeld voor kinderen van 2-8 jaar. Zij kunnen voor deelname worden aangemeld door de basisscholen, de kinderopvang of het consultatiebureau via www.voorleesexpress.nl, locatie Nijkerk. Ouders kunnen hun kind ook zelf aanmelden via de bibliotheek.