Informatieavond Nijkerkerveen

Gepubliceerd op: 19 oktober 2017 11:30

De bouwplannen voor het voorzieningencluster in de kern van Nijkerkerveen zijn alweer een eind gevorderd. Dit geldt niet alleen voor het gebouw op zich, maar ook voor de ontwikkeling van de omgeving. Daarom houden de bouwpartners weer een INLOOPAVOND; op dinsdag 24 oktober 2017 in de C.J. van Rootselaarschool in Nijkerkerveen.

Het nieuwe gebouw komt te staan op de huidige plek van de Johannes Calvijnschool en de voormalige schoolwoning. In dit gebouw komen de C.J. van Rootselaarschool (PCO Gelderse Vallei) inclusief peuterspeelzaal, de Johannes Calvijnschool (Hervormde Schoolvereniging te Nijkerk), de bibliotheek en het dorpshuis. Inmiddels is ook via HSN geregeld dat er buitenschoolse opvang én kinderdagopvang komt in het nieuwe gebouw, door Bzzzonder kindercentrum.

Gelijktijdig met de uitwerking van het voorzieningencluster wordt er door de Gemeente Nijkerk gewerkt aan een verkenning van de herontwikkeling van de vrijkomende locaties van de Van Rootselaarschool en Concordia. Hierbij wordt, in samenhang met de ontwikkeling van het voorzieningencluster, ook de herinrichting van het dorpsplein betrokken.

Er is dus ook informatie over de stand van zaken van de herontwikkeling van de locaties Van Rootselaarschool en Concordia en de herinrichting van het dorpsplein. De inloopbijeenkomst start om 19.00 uur en er is een vrije inloop tot 20.30 uur. U bent van harte welkom!

 

 

Artist impression van het nieuwe voorzieningencluster in Nijkerkerveen met de bibliotheek, dorpshuis en 2 scholen. De video is gemaakt door BOS architecten uit Baarn.