Zomer-leesclubs in Nijkerk!

Gepubliceerd op: 29 mei 2018 09:49

De komende zomer kunt u in Nijkerk meedoen aan een speciale Zomer-leesclub, bedoeld voor mensen die in juli en augustus niet op vakantie zijn. In een Zomer-leesclub lees je drie romans en je bespreekt ze aan de hand van leeswijzers met gespreksvragen. Senia, de landelijke organisatie van leesclubs, is initiatiefnemer van dit culturele zomer-evenement, en werkt daarbij samen met Bibliotheek Nijkerk.

Het thema is dit jaar ‘Een reis door het leven’, en de drie boeken die de leesclubs gaan lezen zijn: Je ziet mij nooit meer terug van Sonja Barend, de bestseller De acht bergen van Paolo Cognetti, en de boeiende roman De Heilige Rita van Tommy Wieringa.

Als zich uit Nijkerk, Nijkerkerveen of Hoevelaken minstens vier mensen hebben aangemeld, worden zij met elkaar in contact gebracht, en kan de afspraak voor de eerste boekbespreking gemaakt worden. De leesclub kan in overleg op bepaalde tijden van ruimte in de bibliotheek gebruik maken. Contactpersoon bij bibliotheek Nijkerk: Petra Boessenkool (petra.boessenkool@bibliotheeknijkerk.nl)

De kosten die Senia in rekening brengt bedragen € 16,00 per persoon.
Als u interesse hebt, kunt u zich melden bij Senia via info@senia.nl Senia brengt belangstellenden met elkaar in contact zodra er vier of meer aanmeldingen zijn. Voor meer informatie zie ook www.senia.nl