Spaarkaart actie voorwaarden

• Bij elke € 5,00 aan boodschappen bij Spar Worst of Bloemisterij A. Ham ontvang je een zegel.
  • Plak de zegels op deze spaarkaart. Met 12 zegels is je spaarkaart vol.
  • Bij een volle spaarkaart heb je recht op een gratis jaarabonnement t.w.v. € 60,- voor 2020 bij de Bibliotheek.
  • Het abonnement wordt automatisch omgezet in een betaald abonnement. Het abonnement is daarna maandelijks opzegbaar.
  • Alleen geldig voor inwoners van Nijkerkerveen met postcodecijfers 3864, die 13 jaar of ouder zijn. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis lid van de Bibliotheek.
  • Lever je volle spaarkaart in bij Spar Worst of Bloemisterij A. Ham en ontvang een kadootje.
  • Sparen kan van 1 t/m 31 januari 2020.
  • Inleveren van je volle spaarkaart kan t/m 15 februari 2020.
  • Laat spaarkaart achter bij A. Ham of bij Spar Worst
  • Deze spaarkaart actie is niet geldig in combinatie met de waardebon actie

Waardebon

• Niet inwisselbaar tegen geld