Ondersteuning t.b.v. medewerker PR & Communicatie

Ben je goed in taal, vaardig met een computer, heb je enige ervaring met het onderhouden van een website, kun je Photoshoppen, heb je enige kennis van Indesign of wil je dit leren en studeer je bijv. MBO communicatie/marketing of HBO communicatie? Dan ben jij misschien wel degene die we in onze bibliotheek nodig hebben voor werkzaamheden bij het onderhoud van onze website (www.bibliotheeknijkerk.nl), plaatsen en maken van nieuwsberichten en ondersteuning van onze PR & communicatie medewerker.

Je moet flexibel zijn (ongeveer 4 tot max. 8 uur per week) maar je kunt ook veel thuis doen.
Blijkt dat de resultaten van je werk goed zijn, dan krijg je steeds meer zelfstandigheid om je werk te doen.

Taken

• Plaatsen van nieuwsberichten op websites
  • Agendaberichten bijwerken en plaatsen
  • Bijhouden social media
  • Eenvoudige opmaak en vormgeving van documenten
  • Maken van nieuwsberichten
  • Ondersteuning medewerker PR & Communicatie

Wat we vragen

• Vaardig met computer
  • Ervaring met social media (Facebook, Twitter, Instagram)
  • Enige ervaring met onderhouden van een website
  • Enige ervaring met Photoshop
  • Enige ervaring met Indesign of bereidheid dat te willen leren
  • Flexibele werktijden (we willen je wel regelmatig zien in de bibliotheek van Nijkerk maar je mag ook vanuit huis werken)
  • Taalvaardig en vooral goede schrijfvaardigheid

Wat we bieden
We bieden je een salaris conform CAO Openbare Bibliotheken gebaseerd op je leeftijd en ervaring. Reiskosten in overleg.

Informatie
Nieuwsgierig? Stuur een korte motivatie en een CV naar marijke.meijer@bibliotheeknijkerk.nl o.v.v. vacature 20182.

Je hebt tot 30 augustus 2018 de tijd om te reageren. Op donderdag 6 september zullen de gesprekken plaatsvinden.