Vrijwilligers voor Klik&Tik Nijkerk en Hoevelaken gezocht

Vind jij het leuk om mensen te helpen op hun digitale ontdekkingstocht? Mensen die nog nooit of zelden een computer hebben aangeraakt wegwijs maken in het opstarten van een computer en op het internet?

Dan hebben wij een leuke en zeer zingevende vacature voor jou bij onze bibliotheek in Nijkerk! Wij zoeken iemand die zich voor een aantal uren per week wil vastleggen om mensen te begeleiden op de computer. In ontspannen sfeer, met humor en geduld ondersteun je de deelnemers o.a. met het verzenden van een mail, het uploaden van een document en het opzetten van een account. Je helpt ze de social media te ontdekken.

Ben je enthousiast en computervaardig dan horen wij graag van je! Wij kunnen je een gratis lidmaatschap van de Bibliotheek en, wanneer nodig, relevante bijscholing bieden.

Interesse? Neem contact op met Nicole Boelens-van Duinen, nicole.boelens@bibliotheeknijkerk.nl
of via telefoonnummer: 033 2450014