Vrijwilliger filmcafé

Voor het Filmcafé in Nijkerk zijn we op zoek naar een vrijwilliger techniek.

Het gaat om het aansluiten en bedienen van zowel beeld als geluidsapparatuur, handleiding is aanwezig.
Vooraf apparatuur klaarzetten.
Na afloop van de film/ lezing het demonteren en wegzetten van de apparatuur.
2 a 3 keer per seizoen, veelal op maandag en donderdag, maar ook op woensdagavond.
Het seizoen loopt van september tot mei.
Tijden van 18.30- 22.00, als er sprake is van een lezing beginnen de vrijwilligers een kwartiertje eerder.
Per avond zijn er drie vrijwilligers en een vaste medewerker aanwezig, het is een gezellig team van momenteel 6 mensen.

In september komt het team samen om vooraf alles door te nemen en te checken: in januari en april is er een gezamenlijke evaluatie van ruim een uur, vaak ook in de avonduren. Data gaan altijd in overleg, zowel voor de filmavonden en lezingen als voor de overlegmomenten.

Ruilen als je niet kan is mogelijk. Er is een groepsapp. Als vrijwilliger ontvang je een gratis jaarabonnement van de bibliotheek!

Voor meer informatie: Carla Sandbrink, carla.sandbrink@bibliotheeknijkerk.nl