Op maandagochtend 3 oktober is de Iguana app en de publiekscatalogus even niet te gebruiken i.v.m. een update! Ook kan er niet ingelogd worden.

DigiTaalhuis

Beter leren praten, lezen en schrijven in het Nederlands. Kom dan naar het DigiTaalhuis!

Het DigiTaalhuis zit in de Bibliotheek.

Heb je computer-, taal- of rekenhulp nodig? Kom dan naar het Spreekuur DigiTaalhuis.

De Taaldocent geeft advies en informatie.
Taalvrijwilligers kunnen zich melden bij de Taaldocent.

In de Bibliotheek zijn taalboeken en makkelijke boeken.
Op de computer staan programma’s om taal te oefenen.

1. Heb je taal-, computer- of rekenhulp nodig? Zet de stap!

2. Wij helpen je verder! Bel met 033 2450014

3. Of mail naar: digitaalhuis@bibliotheeknijkerk.nl

Spreekuur DigiTaalhuis

Heb je computer-, taal- of rekenhulp nodig? Kom naar het Spreekuur Digitaalhuis in de Bibliotheek:

Bibliotheek Nijkerk:
maandag 13.30 - 15.00 uur

Bibliotheek Hoevelaken:
dinsdag van 11.00 - 12.00 uur

Taalcafé

Bibliotheek Nijkerk:
maandag 13.30 - 15.00 uur

Bibliotheek Hoevelaken:
maandag van 13.30 - 14.30 uur

Je kunt daar praten met vrijwilligers van de Bibliotheek. Het Taalcafé is bedoeld voor iedere anderstalige inwoner van de gemeente Nijkerk.

Meeleeskring

Bibliotheek Nijkerkerveen:

Een taalvrijwilliger leest voor uit een boek en je kunt meelezen in je eigen boek. Daarna wordt er doorgepraat over wat er is gelezen.

Pak de kans die de Bibliotheek Nijkerkerveen biedt!

Flyers leesbaarder maken

Computerles Klik en Tik

Wil je weten hoe de computer werkt? Dan kun je de cursus Klik & Tik volgen.

Oefenen met de computer

Wil je Nederlands leren met de computer? Bij de Bibliotheek kun je gratis oefenen.

Taallessen

Overzicht taallessen in de gemeente Nijkerk, met contactgegevens

Neem contact op! Wij helpen graag.

Bel 033 2450014 en maak een afspraak met Janneke Vijfvinkel of mail naar taalhuis@bibliotheeknijkerk.nl

Taalles op latere leeftijd

Ik ben mijn bril vergeten

Taalscholing

Taalvrijwilliger worden?

Een taalvrijwilliger helpt om anderen beter Nederlands te leren spreken, schrijven of lezen. Een keer per week oefen je samen met je taalmaatje samen in de Bibliotheek. Wil je taalvrijwilliger worden? Meld je dan aan via onderstaande link, of kom naar het Taalspreekuur.

Aanmelden taalvrijwilliger

Taalfit

Gezonde, ambitieuze en productieve medewerkers. Dat wil toch elk bedrijf? Dit begint bij goed kunnen lezen en schrijven. Heb je het vermoeden dat sommigen van jouw medewerkers meer aandacht kunnen besteden aan hun taalvaardigheid? Dan kunnen wij je helpen.