De Roboc@r

Met de Roboc@r slaan we een brug tussen werelden die verschillen, de Roboc@r verbindt. Werken aan de 21e eeuwse vaardigheden, samen ontdekken, samen leren programmeren! Deze mobiele kar is op vele maniere inzetbaar. Je leert programmeren aan de hand van modellen die je in het dagelijks leven terugziet. Een stoplicht, wasmachine, slagboom of draaimolen. Wilt u hem ook eens proberen, bekijken en horen/zien wat wij er mee doen? Kom dan naar de activiteit "Prutsen met Techniek" op de laatste zaterdag van de maand in bieb Nijkerk en bieb Hoevelaken.

Meten, regelen en programmeren met Fischertechnik

• Leer de basisprincipes van programmeren.
  • Maak kennis met de belangrijkste onderwerpen meten, regelen en programmeren.
  • Ervaar de interactie tussen de machines en software.

Een eenvoudige manier om aan de slag te gaan met programmeren!
De Roboc@r legt de basisprincipes van programmeren uit op basis van de grafische programmeersoftware, die wordt gebruikt om Fischertechnik-modellen te besturen.

Wat vonden jullie van de Roboc@r?

Contact bibliotheek Nijkerk

Voor meer informatie neem contact op met Petra Boessenkool, petra.boessenkool@bibliotheeknijkerk.nl

Contact over Roboc@ar algemeen

Wilt u als bibliotheek meer informatie over de Roboc@r neem dan contact op met:
Diana Pater: DPater@bibliotheeknoordveluwe.nl

Agenda "Prutsen met techniek"

Roboc@r promo

Foto impressie