Leren

Digitaal vaardig

Wij je beter leren omgaan met de computer of internet? Of met dingen die je moet regelen met de overheid? Volg een cursus in de Bieb.

Naar meer doen met de computer

Nederlands leren

Wil je beter Nederlands leren spreken? Beter leren lezen en schrijven? In Taalhuis Nijkerk helpen wij je daar graag bij.

Naar Taalhuis

Walk & Talk Online

Elke zoektocht naar werk is anders. Bij Samen solliciteren met Walk&Talk Online staat jouw zoektocht centraal. Tijdens Walk&Talk Online krijg je tips & tricks van Debbie Heijne (bedenker Walk&Talk), van Danielle Schrumpf (trainer Walk&Talk) én van je collega-werkzoekers.

Meer informatie over Walk & Talk Online

Gratis cursussen SeniorWeb

Volg een gratis cursus bij SeniorWeb.Er zijn bijna 30 cursussen voor iedereen, jong en oud, en ook voor wie geen lid is van de bibliotheek. Zo helpt de bibliotheek om digitaal nog handiger te worden.

Naar gratis cursussen SeniorWeb

Online cursussen voor leden

Leer online en blijf je ontwikkelen met de gratis online cursussen van de Bibliotheek (alleen voor leden!).

Naar gratis cursussen (leden)

Online cursussen voor niet-leden

Ga direct aan de slag met online trainingen. Allemaal gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Naar gratis cursussen (niet leden)

Studeren

De Bibliotheek is een goede plek om te studeren. Dat kan ook als je geen lid bent. Er zijn speciale studieplekken en je kunt computers gebruiken om te werken.

Lees meer

Voor het onderwijs:

de Bibliotheek op School (dBoS)

Samen met het onderwijs staat de Bibliotheek voor leesplezier! Een leesconsulent zorgt namens de Bibliotheek voor een ruime en gevarieerde collectie boeken op school. Zij verzorgt daarnaast activiteiten in de groepen om het lezen te stimuleren en heeft aandacht voor mediawijsheid.

Naar Bibliotheek op School