Op maandagochtend 3 oktober is de Iguana app en de publiekscatalogus even niet te gebruiken i.v.m. een update! Ook kan er niet ingelogd worden.

Vacature Cultuurmakelaar gemeente Nijkerk

Als cultuurmakelaar ben je de verbindende schakel voor iedereen in de kunst- en cultuursector binnen de gemeente Nijkerk.

Vacature junior medewerker communicatie/marketing

Kun je werken met InDesign en Photoshop en studeer je bijv MBO/HBO communicatie/marketing? Lees dan snel verder.

Kinderboekenweek van 5 t/m 16 oktober

Tijdens de Gi-ga-groene Kinderboekenweek kun je van alles ontdekken over de natuur! De Kinderboekenweek duurt van 5 t/m 16 oktober 2022.

Oekraïne

Er zijn inmiddels veel initiatieven op gang gekomen om Oekraïense vluchtelingen te helpen. Bijvoorbeeld om te lezen in hun eigen taal of om Nederlands te leren spreken.

Informatiepunt Digitale Overheid

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Kun je wel wat hulp gebruiken of ken je iemand die hulp nodig heeft? Kom langs in de Bibliotheek.

Jaarverslag 2021

2021 was i.v.m. corona wederom een heel bijzonder jaar. Met veel geannuleerde activiteiten, de AfhaalBieb en met o.a. de opening van Informatiepunt Digitale Overheid. Lees het in het jaarverslag!

Tijdschriftenbieb

Lees tijdschriften op je telefoon of tablet. Van AutoWeek tot Yoga Magazine. De app is gratis voor bibliotheekleden.

Naar de app

Vandaag open