Voorlezen

Voorlezen wordt in een nieuw jasje gestoken!

Als er straks weer activiteiten mogen plaatsvinden, gaat het voorlezen op woensdagmiddag ook weer van start!

Voorlezen elke woensdag

Elke woensdagmiddag van 14.30 uur tot 15.30 uur in de Bibliotheek van Nijkerk, Nijkerkerveen (kids 4-8 jaar) en Hoevelaken (kids 3-6 jaar). Voor kids en (groot)ouders. Nieuw is, dat de kinderen voor of na het voorlezen mee kunnen doen met een activiteit. Iedere week komt er iets anders uit de vertelkoffer!

Iedere maand heeft een ander voorleesthema: natuur, sport, zomer, duurzaamheid, beroepen en digitaal voorlezen. We gaan ook knutselen, zingen, muziek maken, spelletjes doen en tekenen. Vrijwilligers van de Bibliotheek helpen hierbij.

Voorlezen PLUS

Eén keer per maand is er “voorlezen PLUS”. Dan komt er een gast en
doen we iets speciaals!

Iemand van IVN komt vertellen over de natuur, met de buurt/sportcoach gaan we bewegen, met de Brink doen we iets creatiefs en in de zomer houden we een picknick!

De Voorleeshoek

De Voorleeshoek maakt voorleesfilmpjes van de leukste kinderboeken. De verhalen worden ondersteund door prenten van het boek en klassieke muziek.

Bekijk de voorleesfilmpjes

Leuke voorleesboeken