Ledenwervingsactie: De Bieb van Nu

Gepubliceerd op: 14 november 2019 14:30

Vanaf 15 november 2019 loopt de campagne voor het werven van nieuwe leden voor onze Bibliotheek. De campagne heeft als motto: De Bieb van Nu. Want de Bibliotheek van vandaag is niet alleen maar boeken maar juist ook een plek voor ontdekken, ontmoeten en ontspannen. De actie loopt tot 15 januari 2020. Nieuwe leden ontvangen als attentie een welkomstcadeau.

De Bieb van Nu

De Bibliotheek staat voor de meeste mensen gelijk aan boeken, rust en ruimte. Toch is deze functie zich aan het ontwikkelen. Zo is ‘De Bieb van Nu’ ook een plek voor studeren, Windows 10 onder de knie krijgen, mensen ontmoeten en luisteren naar schrijvers zoals Özcan Akyol of Annejet van der Zijl. De Bieb van Nu is een plek om zonder verplichtingen te ontdekken, ontmoeten en ontspannen. 

Aanmelden en vragen

Lid worden van de Bieb van Nu? Kijk op www.geldersebibliotheken.nl/debiebvannu. Ken je iemand voor wie de Bibliotheek een plek is voor lezen, leren en ontdekken? Bijvoorbeeld een vader, moeder, opa of oma? Informeer hem of haar over de actiepagina of kom naar een vestiging. 

Doel is dat elk nieuw Bibliotheek-lid naar verloop van tijd kan zeggen: ‘I love de Bieb’.