Er is vanaf nu één inlogaccount voor al je Bibliotheek diensten.
Log in met je pasnummer als gebruikersnaam.
Voor meer informatie klik hier

Podcast 'T Veense Hart

Gepubliceerd op: 26 maart 2020 14:58

De eerste drie afleveringen van de podcast 'T Veense Hart zijn nu online te beluisteren. Lees hier waar je hem kan vinden.

Opening van 't Veense Hart

In deze eerste aflevering praten Bram Huisers en Mirjam Michielsen met Mieke van den Bunt, Maaike van Rennes-Lindeboom en Roel Zuidhof over de opening van 'T Veense Hart. De komende afleveringen zullen zij gaan praten met personen die allemaal op hun eigen manier betrokken zijn geweest bij het ontstaan van ‘T Veense Hart.

Ontstaan van 't Veense Hart

In de tweede aflevering van de podcast 'T Veense Hart praat Bram Huisers met Han van Dam, Jan van Leuveren, Tom van Wagensveld en Adriaan Goudswaard over het ontstaan van het buurthuis en tegen welke moeilijkheden ze aanliepen bij het bedenken van 'T Veense Hart.

Inrichting van 't Veense Hart

In de derde aflevering van podcast ‘T Veense Hart praten Bram Huisers en Mirjam Michielsen met Jan Blonk, Victor Vizee, Nilis Doppenberg en Josephine van Bentum over de bouw en het inrichten van het gebouw ‘T Veense Hart.

Luister nu via je telefoon, tablet of desktop op Spotify, Podbean of Apple Podcast onder de naam 'T Veense Hart.

Podbean is een platform speciaal voor podcasts, via deze website of app kan je de podcast volgen. Dan krijg je een notificatie wanneer de volgende aflevering te beluisteren is!

Luister nu via Podbean!

Luister nu via Spotify