Alle vestigingen zijn gesloten t/m dinsdag 9 februari 2021.

De Afhaalbieb is wel geopend.

openingstijden

• Bibliotheek Hoevelaken Bekijk details

De Bibliotheek is gesloten t/m 9 februari 2021. Je kunt gebruik maken van de Afhaalbieb. Dus je kunt de boeken op de gebruikelijke wijze reserveren en na bericht afhalen in de hal van de Bibliotheek van Nijkerk of Hoevelaken. Openingstijden van de Afhaalbieb: Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 - 17.00 uur. Zaterdag van 10.00 - 13.00 uur. Donderdag en zondag gesloten.

Bekijk details van Bibliotheek Hoevelaken

• Bibliotheek Nijkerk Bekijk details

De Bibliotheek is gesloten t/m 9 februari 2021. Je kunt gebruik maken van de Afhaalbieb. Dus je kunt de boeken op de gebruikelijke wijze reserveren en na bericht afhalen in de hal van de Bibliotheek van Nijkerk of Hoevelaken. Openingstijden van de Afhaalbieb: Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur. Zaterdag van 10.00 - 13.00 uur. Zondag gesloten.

Bekijk details van Bibliotheek Nijkerk

• Bibliotheek Nijkerkerveen Bekijk details

De Bibliotheek is t/m 9 februari 2021 gesloten. Je kunt gebruik maken van de Afhaalbieb, dat betekent dat je boeken op de gebruikelijke manier kunt reserveren en na bericht af kunt halen in de hal van Bibliotheek Nijkerk of Hoevelaken.

Bekijk details van Bibliotheek Nijkerkerveen