openingstijden

• Haal- en brengpunt Nijkerkerveen Bekijk details

Alleen voor ophalen van reserveringen en terugbrengen media van Bibliotheken gemeente Nijkerk. Reserveren kan via www.bibliotheeknijkerk.nl. U krijgt bericht wanneer het gereserveerde materiaal in Nijkerkerveen aanwezig is, het staat dan al uitgeleend op uw pas. Wilt u het materiaal weer inleveren, dan kan dat in de speciale inleverbak. Dagelijks zorgen we voor aan- en afvoer van de materialen.

Bekijk details van Haal- en brengpunt Nijkerkerveen

• Bibliotheek Hoevelaken Bekijk details

De bibliotheek bestaat uit de vestigingen Nijkerk en Hoevelaken. De bibliotheek heeft duizenden titels, ook de nieuwste. Niet alleen boeken, maar ook luisterboeken, DVD's en e-readers en daisyroms en daisyspelers. De bibliotheek heeft ook tal van kranten en tijdschriften. Verder zijn er in de bibliotheek verschillende activiteiten en spreekuren.

Bekijk details van Bibliotheek Hoevelaken

• Bibliotheek Nijkerk Bekijk details

De bibliotheek bestaat uit de bibliotheken Nijkerk en Hoevelaken en een Haal en brengpunt in Nijkerkerveen. De bibliotheek heeft duizenden titels, waaronder ook de nieuwste. Niet alleen boeken, maar ook luisterboeken, dvd's, e-readers en daisyroms en daisyspelers. De bibliotheek heeft ook tal van kranten en tijdschriften.

Bekijk details van Bibliotheek Nijkerk