openingstijden

 • Bibliotheek Hoevelaken Bekijk details

  De bibliotheek bestaat uit de vestigingen Nijkerk en Hoevelaken. De bibliotheek heeft duizenden titels, ook de nieuwste. Niet alleen boeken, maar ook luisterboeken, DVD's en e-readers en daisyroms en daisyspelers. De bibliotheek heeft ook tal van kranten en tijdschriften. Verder zijn er in de bibliotheek verschillende activiteiten en spreekuren.

  Bekijk details van Bibliotheek Hoevelaken

 • Bibliotheek Nijkerk Bekijk details

  De bibliotheek bestaat uit de bibliotheken Nijkerk en Hoevelaken en een haal- en brengpunt in Nijkerkerveen. De bibliotheek heeft duizenden titels, waaronder ook de nieuwste. Niet alleen boeken, maar ook dvd's, e-readers en daisyroms en daisyspelers. De bibliotheek heeft ook tal van kranten en tijdschriften.

  Bekijk details van Bibliotheek Nijkerk

 • Haal- en brengpunt Nijkerkerveen Bekijk details

  Alleen voor ophalen van reserveringen en terugbrengen media van Bibliotheken gemeente Nijkerk. Reserveren kan via www.bibliotheeknijkerk.nl. U krijgt bericht wanneer het gereserveerde materiaal in Nijkerkerveen aanwezig is, het staat dan al uitgeleend op uw pas. Wilt u het materiaal weer inleveren, dan kan dat in de speciale inleverbak. Dagelijks zorgen we voor aan- en afvoer van de materialen.

  Bekijk details van Haal- en brengpunt Nijkerkerveen