Op maandagochtend 3 oktober is de Iguana app en de publiekscatalogus even niet te gebruiken i.v.m. een update! Ook kan er niet ingelogd worden.

Vacature Taalvrijwilliger

Als taalvrijwilliger kun je het verschil maken in iemands leven. Met een paar uur vrijwilligerswerk per week geef je iemand de kans om zijn of haar taalvaardigheid te verbeteren. Vind je het leuk om met taal en mensen te werken? Beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Voordat je aan de slag gaat als taalvrijwilliger krijg je een korte en leuke training waarin je leert hoe je dit doet. Tijdens deze training krijg je informatie over de doelgroep en over hoe volwassenen leren. Je leert hoe je hen begeleidt, en welke materialen je hierbij kunt gebruiken. De training bestaat uit vier dagdelen.

Aanmelden kan mondeling tijdens het Spreekuur Digitaalhuis of via email.

Contactgegevens: Bel met 033 2450014 of stuur een e-mail naar digitaalhuis@bibliotheeknijkerk.n