Word lid van de bibliotheek en er gaat een wereld aan boeken, cd’s, dvd’s en luisterboeken voor u open. En dat niet alleen, de bibliotheek organiseert regelmatig filmavonden, lezingen, (kinder)voorstellingen en informatieavonden.

Betalen met iDeal

U kunt nu ook betalen met iDeal.

Heeft u een klacht?

Natuurlijk hopen wij dat u tevreden over ons bent, maar mocht u een klacht hebben dan horen wij dat graag!

Aanpassing wachtwoord i.v.m. nieuwe privacy wetgeving

Vanaf 25 mei is de nieuwe wet AVG van kracht. In verband hiermee vindt er een aantal wijzigingen plaats. Voor de leden van de bibliotheek betekent dit dat de pincode om in te loggen wordt vervangen door een wachtwoord. Dit wachtwoord kiest u zelf.

Het wachtwoord moet aan de volgende eisen voldoen:
Minimaal 8 tekens, maximaal 15 tekens
Gebruik tenminste:
- 1 hoofdletter
- 1 kleine letter
- 1 cijfer
- en één van de volgende tekens . ! # $ % + - / = ? { | } @

Wijzigingen doorgeven

Algemene Voorwaarden

Zelf-service

Zelfservice betekent dat u voor alle producten en diensten in de bibliotheek terecht kunt, maar dat er geen medewerker op de vloer aanwezig is om uw vragen te beantwoorden.

Oplossingen bij wachtwoord problemen

Bij het aanmaken van het nieuwe wachtwoord kunnen een aantal dingen misgaan. Hierbij mogelijke oplossingen voor de problemen:

Geen mail ontvangen:
- Check de ongewenste mail
- Als ook daar geen mail is, dan staat uw mailadres niet goed in onze ledenadministratie. Laat uw mailadres wijzigen in de bibliotheekvestiging (link naar openingstijden en adressen)

Link in mail werkt niet
- Probeer een andere browser (Google Chrome, Internet Explorer)
- Sluit de browser af na het klikken op “wachtwoord vergeten”, ga naar de mail, klik op de link en open op die manier internet
- Check of de pop-up blokkering uit staat
- Check of de capslock uit staat
- Verwijder de browsergeschiedenis

Niet mogelijk om te reserveren met het nieuwe wachtwoord
- check of uw wachtwoord aan de voorwaarden voldoet: dit wachtwoord moet uit minimaal 8 en maximaal 15 tekens bestaan. Tevens moet het ten minste 1 hoofdletter, 1 kleine letter, 1 cijfer en één van de volgende tekens .!#$%+-/=?{|}@ bevatten.

Blokkade door meer dan vijf keer een foutief wachtwoord ingeven of meer dan vijf keer proberen het wachtwoord te wijzigen
- Deze blokkades worden enkele malen per dag opgeheven, probeer het later nogmaals.

Automatische incasso

U kunt betalen met automatiche incasso. Jaarlijks of maandelijks.

Opzeggen

Internet & Wifi

De bibliotheek heeft diverse computers waar u gebruik van kunt maken. Internet is gratis voor alle leden van de bibliotheek.

Het is mogelijk om via wifi binnen bibliotheek Nijkerk, maar ook vanaf huis via internet te printen. U kunt dus vanaf iedere plek een printopdracht geven met uw telefoon, tablet, laptop of computer.