Word lid van de bibliotheek en er gaat een wereld aan boeken, cd’s, dvd’s en luisterboeken voor u open. En dat niet alleen, de bibliotheek organiseert regelmatig filmavonden, lezingen, (kinder)voorstellingen en informatieavonden.

Betalen met iDeal

U kunt nu ook betalen met iDeal.

Heeft u een klacht?

Natuurlijk hopen wij dat u tevreden over ons bent, maar mocht u een klacht hebben dan horen wij dat graag!

Wijzigingen doorgeven

Algemene Voorwaarden

Zelf-service

Zelfservice betekent dat u voor alle producten en diensten in de bibliotheek terecht kunt, maar dat er geen medewerker op de vloer aanwezig is om uw vragen te beantwoorden.

Automatische incasso

U kunt betalen met automatiche incasso. Jaarlijks of maandelijks.

Opzeggen

Internet & Wifi

De bibliotheek heeft diverse computers waar u gebruik van kunt maken. Internet is gratis voor alle leden van de bibliotheek.

Het is mogelijk om via wifi binnen bibliotheek Nijkerk, maar ook vanaf huis via internet te printen. U kunt dus vanaf iedere plek een printopdracht geven met uw telefoon, tablet, laptop of computer.