Word lid van de bibliotheek en er gaat een wereld aan boeken, cd’s, dvd’s en luisterboeken voor u open. En dat niet alleen, de bibliotheek organiseert regelmatig filmavonden, lezingen, (kinder)voorstellingen en informatieavonden.

Betalen met iDeal

U kunt nu ook betalen met iDeal.

Heeft u een klacht?

Natuurlijk hopen wij dat u tevreden over ons bent, maar mocht u een klacht hebben dan horen wij dat graag!

Aanpassing wachtwoord i.v.m. nieuwe privacy wetgeving

Vanaf 25 mei is de nieuwe wet AVG van kracht. In verband hiermee vindt er een aantal wijzigingen plaats. Voor de leden van de bibliotheek betekent dit dat de pincode om in te loggen wordt vervangen door een wachtwoord. Dit wachtwoord kiest u zelf.

Het wachtwoord moet aan de volgende eisen voldoen:
Minimaal 8 tekens, maximaal 15 tekens
Gebruik tenminste:
- 1 hoofdletter
- 1 kleine letter
- 1 cijfer
- en één van de volgende tekens . ! # $ % + - / = ? { | } @

Wijzigingen doorgeven

Algemene Voorwaarden

Zelf-service

Zelfservice betekent dat u voor alle producten en diensten in de bibliotheek terecht kunt, maar dat er geen medewerker op de vloer aanwezig is om uw vragen te beantwoorden.

Automatische incasso

U kunt betalen met automatiche incasso. Jaarlijks of maandelijks.

Opzeggen

Internet & Wifi

De bibliotheek heeft diverse computers waar u gebruik van kunt maken. Internet is gratis voor alle leden van de bibliotheek.

Het is mogelijk om via wifi binnen bibliotheek Nijkerk, maar ook vanaf huis via internet te printen. U kunt dus vanaf iedere plek een printopdracht geven met uw telefoon, tablet, laptop of computer.