Belastingdienst

Vanaf 1 maart is het weer tijd voor de belastingaangifte! De Bibliotheek en Sigma organiseren hulp bij belastingaangifte. Zij kunnen ondersteuning bieden bij het digitaal zaken doen met de overheid.

De Belastingworkshops, tijdens deze workshop kunt u de computers van de bibliotheek gebruiken om uw aangifte in te vullen en is er een getrainde vrijwilliger aanwezig om vragen aan te stellen m.b.t. de aangifte. De Belastingworkshops zijn alleen bedoeld voor particulieren, niet voor zzp’ers en ondernemers.

Privé hulp bij het invullen van het belastingformulier. Hierbij vult u samen met een getrainde vrijwilliger het belastingformulier in.

Deelname is gratis maar hier zijn wel voorwaarden aan verbonden zoals inkomensgrenzen e.d. Zie website van Sigma voor de voorwaarden:
www.sigma-nijkerk.nl/formulierenhulp/belastingproject.

De workshops en privé hulp worden gegeven in de Bibliotheek in Nijkerk en Hoevelaken en worden door Sigma georganiseerd.

Wilt u hieraan deelnemen? Neemt contact op via info@sigma-nijkerk.nl of bel 033-2474830.