Resultaat 1 - 10 (van 29)

• Ledenwervingsactie: De Bieb van Nu

14 november 2019

Vanaf 15 november 2019 loopt de campagne voor het werven van nieuwe leden voor onze Bibliotheek. De campagne heeft als motto: De Bieb van Nu. Want de Bibliotheek van vandaag is niet alleen maar boeken maar juist ook een plek voor ontdekken, ontmoeten en ontspannen. De actie loopt tot 15 januari 2020. Nieuwe leden ontvangen als attentie een welkomstcadeau.

Bekijk details van Ledenwervingsactie: De Bieb van Nu

• Digitaal betalen: duurzaam en voordelig

12 november 2019

Vanaf dit jaar gaat de Bibliotheek zo min mogelijk werken met papieren contributienota’s. Hiermee sparen we het milieu (papier, inkt, uitlaatgassen) en houden de kosten van het lidmaatschap laag.

Bekijk details van Digitaal betalen: duurzaam en voordelig

• Nog even en Nijkerkerveen heeft ook een Bibliotheek!

23 oktober 2019

Het gaat er werkelijk komen!

Bekijk details van Nog even en Nijkerkerveen heeft ook een Bibliotheek!

• De Weddenschap

23 oktober 2019

Voor de negende keer organiseert Stichting Lezen De Weddenschap, dé leescampagne voor pro, vmbo en mbo.

Bekijk details van De Weddenschap

• Bibliotheek Gemeente Nijkerk blij met extra geld van Ministerie!

7 oktober 2019

Uit handen van de Minister van OCW, mevrouw van Engelshoven, heeft de gemeente Nijkerk een financiële bijdrage gekregen voor de nieuwe Bibliotheek in Nijkerkerveen. De financiële bijdrage van ruim €200.000 is voor 3 jaar en is bedoeld om de Bibliotheek als een volwaardige vestiging te laten functioneren.

Bekijk details van Bibliotheek Gemeente Nijkerk blij met extra geld van Ministerie!

• Uitreiking glossy jarige Bibliotheek Hoevelaken aan wethouder

5 september 2019

Op maandag 2 september is de speciale jubileumglossy van de Bibliotheek Hoevelaken officieel uitgereikt aan wethouder Nadya Aboyaakoub. De Bibliotheek in Hoevelaken viert feest omdat het in november 50 jaar geleden is dat de Bibliotheek is opgericht. De Bibliotheek viert dat met het uitkomen van een speciale Bieb-glossy die vanaf volgende week huis-aan-huis in Hoevelaken wordt verspreid. In de komende maanden vinden ook speciale jubileumactiviteiten plaats.

Bekijk details van Uitreiking glossy jarige Bibliotheek Hoevelaken aan wethouder

• Bibliotheek Hoevelaken viert uitbundig 50 jarig jubileum

1 augustus 2019

De Bibliotheek in Hoevelaken is in november 50 jaar geleden opgericht. De Bibliotheek viert dat met het uitkomen van een speciale Bieb-glossy die begin september huis-aan-huis in Hoevelaken wordt verspreid. In de glossy staan interviews met bekende en minder bekende Hoevelakers. De speciale en eenmalige jubileumuitgave is een echt bewaarexemplaar van en voor Hoevelaken. Naast de bijzondere historie van de Bibliotheek staan in het magazine ook de activiteiten die in het najaar in Hoevelaken ter ere...

Bekijk details van Bibliotheek Hoevelaken viert uitbundig 50 jarig jubileum

• Stijgende lijn deelname aan Bibliotheek in Hoevelaken en Nijkerk

15 juli 2019

De Bibliotheek in Hoevelaken en Nijkerk hebben nog nooit zoveel activiteiten georganiseerd: meer dan 1.100 activiteiten. Ook het aantal bezoekers in beide vestigingen is een record: 190.000. Ook het aantal uitleningen en het aantal leden zit weer in de lift. Dit blijkt uit de definitieve cijfers die zijn gepubliceerd in het jaarverslag van de Bibliotheek over 2018.

Bekijk details van Stijgende lijn deelname aan Bibliotheek in Hoevelaken en Nijkerk

• Afsluitingsbijeenkomst VoorleesExpress

15 juli 2019

Op donderdag 27 juni vond in de bibliotheek van Nijkerk de afsluitingsbijeenkomst van de VoorleesExpress plaats. Tijdens de afsluitingsbijeenkomst konden de kinderen knutselen, een spelletje doen en werden ze voorgelezen. Behalve de kinderen, hun ouders en de voorlezers waren er ook 2 vertegenwoordigers van de Rotary Club aanwezig. Zij hebben de opbrengst van het Groot Nijkerks Dictee, € 1800,- geschonken aan de VoorleesExpress. Van dit geld zullen boeken worden gekocht voor de deelnemertjes.

Bekijk details van Afsluitingsbijeenkomst VoorleesExpress

• Winactie Spannende Boeken Weken

5 juli 2019

In het kader van de Spannende Boeken Weken kon men via Facebook een passend strandlaken winnen. Inmiddels zijn de winnaars bekend gemaakt en de prijzen opgehaald. Gefeliciteerd en een fijne vakantie vol leesplezier gewenst!

Bekijk details van Winactie Spannende Boeken Weken