Resultaat 1 - 10 (van 36)

• Start bouw nieuw voorzieningencluster in Nijkerkerveen

9 juli 2018

De bouw van het nieuwe voorzieningencluster in Nijkerkerveen gaat daadwerkelijk van start! Het is een mooi stukje groeiende samenwerking tussen alle partijen met als bouwheer de Hervormde Schoolvereniging te Nijkerk (HSN). Op dinsdagmiddag 10 juli wordt met een ludieke verhuisactie het proces in gang gezet.

Bekijk details van Start bouw nieuw voorzieningencluster in Nijkerkerveen

• Informatie over centrum van Hoevelaken

9 juli 2018

De avond over het centrum van Hoevelaken maandag 2 juli j.l. is zeer druk bezocht. Er zijn veel ideeen en wensen binnengekomen. Voor de mensen die er niet waren volgt hier de link naar de plattegrond en de presentatie.

Bekijk details van Informatie over centrum van Hoevelaken

• Woensdag 27 juni presentatie eerste Roboc@r

22 juni 2018

Op woensdag 27 juni is de officiële presentatie van de eerste Roboc@r in bibliotheek Nijkerk.

Bekijk details van Woensdag 27 juni presentatie eerste Roboc@r

• Meedenken over het centrum van Hoevelaken?

5 juni 2018

Graag willen wij u vragen mee te denken over de toekomst van het centrum van Hoevelaken.

Bekijk details van Meedenken over het centrum van Hoevelaken?

• “Maatschappelijk Plein” in Hoevelaken niet meer haalbaar

4 juni 2018

Het afgelopen jaar hebben de basisschool De Hoeve, de Bibliotheek Hoevelaken en Dorpshuis De Stuw in samenwerking met de gemeente een haalbaarheidsonderzoek gedaan naar een nieuw gezamenlijk multi-functioneel gebouw, met als werknaam het “Maatschappelijk Plein”. Als mogelijke locatie is daarbij vooralsnog uitgegaan van het Manifestatieveld. De ideeën zijn met schetsen aan omwonenden en andere belangstellenden gepresenteerd tijdens een informatieavond op 27 september 2017.

Bekijk details van “Maatschappelijk Plein” in Hoevelaken niet meer haalbaar

• Zomer-leesclubs in Nijkerk!

29 mei 2018

De komende zomer kunt u in Nijkerk meedoen aan een speciale Zomer-leesclub, bedoeld voor mensen die in juli en augustus niet op vakantie zijn. In een Zomer-leesclub lees je drie romans en je bespreekt ze aan de hand van leeswijzers met gespreksvragen. Senia, de landelijke organisatie van leesclubs, is initiatiefnemer van dit culturele zomer-evenement, en werkt daarbij samen met Bibliotheek Nijkerk.

Bekijk details van Zomer-leesclubs in Nijkerk!

• Uitnodiging Klantenpanel

29 mei 2018

Heeft u een mening over de bibliotheek in Hoevelaken of Nijkerk? Wat kan er anders? Bijvoorbeeld over de collectie of openingstijden. Wij horen graag uw feedback op onze activiteiten, gebouwen en plannen.

Bekijk details van Uitnodiging Klantenpanel

• Eerste certificaten voor deelnemers Taal op werkvloer

5 maart 2018

De eerste taalcertificaten zijn uitgereikt aan medewerkers van BFG Warehousing en EPOS in Nijkerk. Zeven medewerkers hebben taallessen gevolgd binnen het bedrijf om zo hun Nederlandse taal te verbeteren.

Bekijk details van Eerste certificaten voor deelnemers Taal op werkvloer

• Eerste verkiezingsflyer voor ongeletterden

5 maart 2018

De politieke partij Pro 21 heeft zondag de eerste verkiezingsflyer overhandigd voor ongeletterden. Dit gebeurde tijdens een evenement in bibliotheek Nijkerk. Directeur Roel Zuidhof nam het eerste exemplaar in ontvangst.

Bekijk details van Eerste verkiezingsflyer voor ongeletterden

• Vrijwilligers voor Klik & Tik gezocht

1 februari 2018

De Bibliotheek Gemeente Nijkerk is op zoek naar vrijwilligers voor Klik en Tik Nijkerk en Hoevelaken.

Bekijk details van Vrijwilligers voor Klik & Tik gezocht