Resultaat 1 - 10 (van 47)

• Bieb weer 's middags open vanaf 18 mei!

7 mei 2020

Bibliotheek Gemeente Nijkerk gaat vanaf 18 mei 's middags open! De regering heeft besloten de maatregelen voor bibliotheken te versoepelen. We zijn heel blij met dit nieuws en kijken er naar uit om je binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Bekijk details van Bieb weer 's middags open vanaf 18 mei!

• Nieuwe fiets- en wandelroute: Hoevelaken in de oorlog

23 april 2020

Op de dag dat Hoevelaken 75 jaar geleden is bevrijd is de nieuwe fiets- en wandelroute ‘Ontdek de Plek’ geopend met als thema Hoevelaken in de oorlog. Een van de knooppunten in de route is de Duitse bunker aan de Weldammerlaan in Hoevelaken.

Bekijk details van Nieuwe fiets- en wandelroute: Hoevelaken in de oorlog

• 75 jaar bevrijding

20 april 2020

De bevrijding is dit jaar 75 jaar geleden. We hadden diverse activiteiten georganiseerd, maar nu dit allemaal niet door kan gaan, willen we je graag online zo goed mogelijk van dienst zijn om toch stil te kunnen staan bij 75 jaar bevrijding. We hebben een aantal suggesties voor je op een rijtje gezet.

Bekijk details van 75 jaar bevrijding

• Succesvolle start Afhaalbieb

16 april 2020

Bibliotheek Gemeente Nijkerk is vorige week gestart met de Afhaalbieb. Leden kunnen boeken reserveren of een verrassingstasje laten klaarzetten.

Bekijk details van Succesvolle start Afhaalbieb

• Afhaalbieb

7 april 2020

De Afhaalbieb is m.i.v. vrijdag 15 mei gesloten! Vanaf maandag 18 mei zijn we weer 's middags geopend.

Bekijk details van Afhaalbieb

• Podcast 'T Veense Hart

26 maart 2020

De eerste drie afleveringen van de podcast 'T Veense Hart zijn nu online te beluisteren. Lees hier waar je hem kan vinden.

Bekijk details van Podcast 'T Veense Hart

• 75 jaar bevrijding op tv

26 maart 2020

Door het coronavirus kunnen culturele activiteiten waaronder de activiteiten rondom 75 jaar Vrijheid in Nijkerk niet doorgaan. Er is hard gewerkt aan cursussen, lezingen, historische wandelingen, optredens. De culturele raad heeft naar een oplossing gezocht, zodat je toch van de activiteiten kunt genieten. Heb je materiaal? Stuur het in!

Bekijk details van 75 jaar bevrijding op tv

• Oproep: straatcoördinatoren, meld je aan!

21 maart 2020

Negen organisaties hebben de handen ineen geslagen om ouderen en mensen met een kwetsbare gezondheid in Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen te helpen tijdens de corona-crisis. Mensen die hulp nodig hebben en niemand hebben om die hulp te bieden, kunnen een beroep doen op zogenaamde ‘straatcoördinatoren’. Deze aanpak is het afgelopen weekend al in verschillende straten en wijken van de gemeente Nijkerk ontstaan.

Bekijk details van Oproep: straatcoördinatoren, meld je aan!

• Bibliotheek dicht? Gelukkig kun je digitaal doorlezen!

16 maart 2020

Gelukkig kun je digitaal doorlezen met de ruim 28.000 e-books voor kinderen en volwassenen van de online Bibliotheek.

Bekijk details van Bibliotheek dicht? Gelukkig kun je digitaal doorlezen!

• Bibliotheek Gemeente Nijkerk tijdelijk gesloten

16 maart 2020

Het kabinet heeft de extra maatregelen verlengd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Als Bibliotheek volgen wij dit advies en dat betekent dat onze vestigingen in Hoevelaken, Nijkerk en Nijkerkerveen tot 20 mei zijn gesloten.

Bekijk details van Bibliotheek Gemeente Nijkerk tijdelijk gesloten