Resultaat 1 - 10 (van 22)

• Stijgende lijn deelname aan Bibliotheek in Hoevelaken en Nijkerk

15 juli 2019

De Bibliotheek in Hoevelaken en Nijkerk hebben nog nooit zoveel activiteiten georganiseerd: meer dan 1.100 activiteiten. Ook het aantal bezoekers in beide vestigingen is een record: 190.000. Ook het aantal uitleningen en het aantal leden zit weer in de lift. Dit blijkt uit de definitieve cijfers die zijn gepubliceerd in het jaarverslag van de Bibliotheek over 2018.

Bekijk details van Stijgende lijn deelname aan Bibliotheek in Hoevelaken en Nijkerk

• Afsluitingsbijeenkomst VoorleesExpress

15 juli 2019

Op donderdag 27 juni vond in de bibliotheek van Nijkerk de afsluitingsbijeenkomst van de VoorleesExpress plaats. Tijdens de afsluitingsbijeenkomst konden de kinderen knutselen, een spelletje doen en werden ze voorgelezen. Behalve de kinderen, hun ouders en de voorlezers waren er ook 2 vertegenwoordigers van de Rotary Club aanwezig. Zij hebben de opbrengst van het Groot Nijkerks Dictee, € 1800,- geschonken aan de VoorleesExpress. Van dit geld zullen boeken worden gekocht voor de deelnemertjes.

Bekijk details van Afsluitingsbijeenkomst VoorleesExpress

• Winactie Spannende Boeken Weken

5 juli 2019

In het kader van de Spannende Boeken Weken kon men via Facebook een passend strandlaken winnen. Inmiddels zijn de winnaars bekend gemaakt en de prijzen opgehaald. Gefeliciteerd en een fijne vakantie vol leesplezier gewenst!

Bekijk details van Winactie Spannende Boeken Weken

• Onderzoek naar inzet Torenpas positief

24 mei 2019

Voor een nieuw te ontwikkelen Torenpas voor inwoners van de gemeente Nijkerk is veel belangstelling. Dat blijkt uit onderzoek dat in opdracht van de Dialooggroep Torenpas is gedaan. Dit onderzoek is uitgevoerd door Rijnbrink, in samenwerking met de Bibliotheek.

Bekijk details van Onderzoek naar inzet Torenpas positief

• Bieb Nijkerk scoort op landelijk congres

18 april 2019

“Overweldigend!” Roel Zuidhof, directeur Bibliotheek gemeente Nijkerk, heeft geen ander woord voor het succes van de Roboc@r op het landelijke bibliotheekcongres.

Bekijk details van Bieb Nijkerk scoort op landelijk congres

• Bibliotheek, school en Nijkerk Sportief en Gezond: samen lezen en bewegen stimuleren

15 april 2019

Op de Koningin Emmaschool en Kindcentrum Holk in Nijkerk is de pilot voor het project Lezen is scoren succesvol afgesloten. Hierbij werken de scholen, de buurtsportcoaches van Nijkerk Sportief en Gezond en de Bibliotheek Nijkerk samen om lezen en bewegen te stimuleren.

Bekijk details van Bibliotheek, school en Nijkerk Sportief en Gezond: samen lezen en bewegen stimuleren

• Familie bingo in de meivakantie

14 april 2019

In de drukte van alledag is er vaak geen tijd om samen te lezen of spelletjes te doen. Dan is een vakantie toch wel een ideaal moment om even de boel de boel te laten en samen met je kind(eren) hiervoor de rust te nemen. Wat te denken van een heuse familieBINGO?

Bekijk details van Familie bingo in de meivakantie

• Jongeren en de bibliotheek

26 februari 2019

Het ingezonden stuk in de Stad Nijkerk over de jeugdcontributie heeft veel los gemaakt.

Bekijk details van Jongeren en de bibliotheek

• De Bibliotheek en Sigma helpen bij de belastingaangifte

18 februari 2019

Vanaf 1 maart is het weer tijd voor de belastingaangifte.

Bekijk details van De Bibliotheek en Sigma helpen bij de belastingaangifte

• Senia Leesclub Moderne Literatuur in Nijkerk zoekt deelnemers

7 januari 2019

Senia Leesclub Moderne Literatuur in Nijkerk zoekt deelnemers. Mooie boeken lezen, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten?

Bekijk details van Senia Leesclub Moderne Literatuur in Nijkerk zoekt deelnemers