Resultaat 1 - 10 (van 33)

• Zomerschool in Nijkerk

3 augustus 2020

Voor kinderen in Nijkerk en omgeving die in de zomer een extra steuntje kunnen gebruiken om na de zomervakantie zonder achterstanden te beginnen aan het nieuwe schooljaar! De Zomerschool is een initiatief van de Bibliotheek en de scholen van de HSN, in samenwerking met het Ministerie van Onderwijs, de gemeente Nijkerk en vele partners.

Bekijk details van Zomerschool in Nijkerk

• Bestuur Bibliotheek Nijkerk weer compleet

5 juli 2020

Het bestuur van de Bibliotheek Nijkerk is weer compleet met het aantreden van het jongste lid, Shavonne Korlaar.

Bekijk details van Bestuur Bibliotheek Nijkerk weer compleet

• Twee vacatures

2 juli 2020

Er zijn twee nieuwe vacatures bij onze Bibliotheek, namelijk voor Programmamaker en voor Consulent Basisvaardigheden. Geïnteresseerd? Lees hieronder verder!

Bekijk details van Twee vacatures

• Bieb-cadeautje maakt vakantie extra leuk

30 juni 2020

Als je alleen de omslag al ziet, krijg je een vakantiegevoel. Heb je ineens zin je teenslippers aan te trekken, je hangmat uit te rollen en met een ijsje in de ene hand en een boek in de andere heerlijk te gaan relaxen. En laat dat nou net de bedoeling zijn van het Zomer Doe Boek: een bijzonder leuk vormgegeven boekje tjokvol grappige opdrachten en puzzel- en leesplezier.

Bekijk details van Bieb-cadeautje maakt vakantie extra leuk

• Bieb gaat weer naar (bijna) normale openingstijden!

25 juni 2020

Openingstijden weer terug naar (bijna) normaal!

Bekijk details van Bieb gaat weer naar (bijna) normale openingstijden!

• Bibliotheek organiseert record aan activiteiten in 2019

22 juni 2020

De Bibliotheek in Hoevelaken en Nijkerk hebben vorig jaar nog nooit zoveel activiteiten georganiseerd: meer dan 1.500 activiteiten met een recordaantal deelnemers: bijna 20.000. Het aantal bezoekers in de vestigingen liep iets terug en het aantal uitleningen daalde enigszins, maar het aantal leden zit al weer meerdere jaren in de lift. Dit blijkt uit de definitieve cijfers die zijn gepubliceerd in het jaarverslag van de Bibliotheek over 2019.

Bekijk details van Bibliotheek organiseert record aan activiteiten in 2019

• Nieuw Educatief Programma Bibliotheek online!

11 juni 2020

Ook voor het komend schooljaar heeft de Bibliotheek weer een uitgebreid Educatief Programma voor de jeugd samengesteld. Het programma is vanzelfsprekend afgestemd op de huidige tijd. Leesplezier, mediawijsheid en leren schrijven zijn de thema’s die in het Educatief Programma 2020-2021 terugkomen.

Bekijk details van Nieuw Educatief Programma Bibliotheek online!

• Vernieuwde website!

8 juni 2020

De website is in een nieuw jasje gestoken!

Bekijk details van Vernieuwde website!

• Gratis trainingen via online Bibliotheek

4 juni 2020

Vanaf nu kun je direct aan de slag met online trainingen. Je hebt keus uit 28 cursussen, allemaal gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Verbeter je vaardigheden op het gebied van timemanagement, communicatie, productiviteit, digitale vaardigheden en talen. Of volg een cursus Digitale fotografie, Yoga, Mindfullness, Sporten en bewegen, Gezond eten, of de korte cursus Geluk.

Bekijk details van Gratis trainingen via online Bibliotheek

• Bibliotheek maakt podcastserie over oorlog op de Veluwe

3 juni 2020

De Bibliotheek Nijkerk laat een podcastserie maken over 75 jaar bevrijding op de Veluwe. In de podcastserie ‘Oorlog op de Veluwe’ staan persoonlijke verhalen tijdens de Tweede Wereldoorlog centraal uit de gemeenten Barneveld, Ede, Ermelo, Nijkerk en Putten. De productie is in handen van de Nijkerkse historicus dr. Anton van Renssen en de Veenendaalse musicus en geluidstechnicus Piet Nelemans. De serie komt in het najaar online op diverse podcastplatforms en op verschillende websites in de betrokken...