Er is vanaf nu één inlogaccount voor al je Bibliotheek diensten.
Log in met je pasnummer als gebruikersnaam.
Voor meer informatie klik hier

Nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 127)

 • Media Ukkie Dagen 2024 - 10 tips voor thuis Bekijk details

  11 april 2024

  In onze moderne wereld worden we omringd door digitale media. Van smartphones tot tablets en computers, we zijn constant verbonden. Maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze digitale wereld een bron van plezier en ontspanning blijft, vooral voor onze jongsten? Gelukkig bieden de Media Ukkie Dagen een schat aan informatie en tips om ouders en verzorgers te helpen bij het bevorderen van gezonde mediagewoonten bij jonge kinderen. Hier vind je enkele handige tips om ontspannen om te gaan met media.

 • DigiTaalhuis Nijkerk behaalt certificering Bekijk details

  8 april 2024

  De samenwerkende partners in het DigiTaalhuis van de gemeente Nijkerk zijn blij om aan te kondigen dat het DigiTaalhuis na een intensieve auditcontrole officieel is gecertificeerd. De certificering geldt voor een periode van vier jaar.

 • Eén inlogaccount voor alle bibliotheekdiensten Bekijk details

  28 maart 2024

  Registeren en inloggen bij de Bibliotheek wordt makkelijker. Je hebt nog maar één inlogaccount nodig voor alle bibliotheekdiensten. Dit maakt inloggen niet alleen veiliger, maar ook gemakkelijker.

 • Gastles: Doe je digiding! Bekijk details

  11 maart 2024

  Op woensdag 6 maart hebben twee vrijwilligers van de Bibliotheek Nijkerk een gastles gegeven aan VMBO leerlingen op het Corlaer College.

 • Zelf overheidszaken via de computer regelen Bekijk details

  19 februari 2024

  Vind je het lastig om met de computer een afspraak te maken bij de gemeente? Om online werk te zoeken bij het UWV? Of om digitaal huur- en zorgtoeslag aan te vragen? Informatie op te zoeken over uw AOW op mijn SVB?

 • Goede gewoonte: elke dag voorlezen met deze 8 tips! Bekijk details

  1 februari 2024

  Voorlezen gaat voor! Of je nu voor het slapen gaan een mooi verhaal voorleest of overdag samen een prentenboek bekijkt. Voorlezen versterkt de fantasie, woordenschat en concentratie van je kind. Hier volgen 8 tips om van voorlezen een goede gewoonte te maken!

 • Bijeenkomst met Wim Matthijsse over begeleiden van NT1 Bekijk details

  29 januari 2024

  Op donderdag 25 januari 2024 gaf Wim Matthijse een informatiemiddag over de begeleiding van Nederlanders, waarvan de basisvaardigheden nog verder ontwikkeld kunnen worden tot niveau 2F. Er was een mooie opkomst.

 • Geluk zit in kleine dingen Bekijk details

  19 december 2023

  Door Laura Koppenberg

 • Feestelijke opening Infoplein en Oefenplein Bekijk details

  14 december 2023

  Donderdagmiddag 14 december 2023 zijn het Infoplein en het Oefenplein in Bibliotheek Nijkerk officieel geopend door wethouder Audrey Rohen.

 • Bijeenkomst voor werkgevers over laaggeletterdheid Bekijk details

  14 november 2023

  Op woensdag 8 november 2023 kwamen acht lokale werkgevers bijeen tijdens een informatiemiddag over laaggeletterdheid op de werkvloer. Het onderwerp van de bijeenkomst was: hoe herken je als werkgever de signalen en wat kun je doen om werknemers met laaggeletterdheid te helpen? Niet goed kunnen lezen of schijven levert problemen op in het dagelijks leven.

Paginanavigatie