Resultaat 1 - 10 (van 14)

• Senia Leesclub Moderne Literatuur in Nijkerk zoekt deelnemers

7 januari 2019

Senia Leesclub Moderne Literatuur in Nijkerk zoekt deelnemers. Mooie boeken lezen, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten?

Bekijk details van Senia Leesclub Moderne Literatuur in Nijkerk zoekt deelnemers

• Geen luisterboeken meer, maar Luisterbieb blijft!

18 december 2018

Met ingang van het nieuwe jaar kunnen er in onze vestigingen geen luisterboeken meer geleend worden. Uitleencijfers van de afgelopen jaren tonen aan dat voor de luisterboeken steeds minder belangstelling is.

Bekijk details van Geen luisterboeken meer, maar Luisterbieb blijft!

• Veilig het internet op

10 december 2018

Vind jij het ook spannend om het internet te gebruiken? Wat kan er gebeuren, wanneer is het veilig om een mail of bijlage te openen en wanneer nou juist niet?

Bekijk details van Veilig het internet op

• Ondernemend met taal

29 oktober 2018

Een doelstelling van het landelijke programma 'Bibliotheek en basisvaardigheden' is dat elke bibliotheek over een Taalhuis gaat beschikken. Ook de Bibliotheken Noord-Veluwe en Nijkerk hebben zo'n Taalhuis, maar zij doen méér dan dat.

Bekijk details van Ondernemend met taal

• Transparant Tapijt van Linda Verkaaik in bibliotheek

17 oktober 2018

12 oktober 2018 - Sinds kort hangt een groot Transparant Tapijt in de bibliotheek van Nijkerk van de bekende Nijkerkse beeldend kunstenaar Linda Verkaaik. De eigentijdse Nijkerkse Merklap is één van de vier kunstwerken die Linda maakte in een samenwerkingsproject tussen de stadsdichter Bert Jurling, fotojournalist Harry Koelewijn en Museum Nijkerk.

Bekijk details van Transparant Tapijt van Linda Verkaaik in bibliotheek

• Centrumvisie Hoevelaken aangeboden aan het college

4 oktober 2018

Vandaag is de ‘Centrumvisie Hoevelaken’ door de Visiegroep centrum Hoevelaken aangeboden aan de wethouders Wim Oosterwijk en Mariëlle Broekman . Deze visie geeft een samenhangend toekomstbeeld van een gedroomd, kloppend hart van Hoevelaken weer. De visie is het resultaat van gesprekken binnen de Visiegroep centrum Hoevelaken waarin ondernemers, inwoners en sociaal-culturele partijen zijn vertegenwoordigd. De verwachting is dat deze visie in november in het college wordt behandeld. Begin 2019 verwacht...

Bekijk details van Centrumvisie Hoevelaken aangeboden aan het college

• BIEB Magazine Gratis af te halen bij de bibliotheek!

28 september 2018

Het nieuwe BIEB Magazine ligt voor je klaar in onze bibliotheken in Nijkerk en Hoevelaken! Haal ’m snel op en lees, puzzel, onderzoek gezellig samen met je (klein)kind. En maak ook nog eens kans op leuke prijzen met diverse win-acties.

Bekijk details van BIEB Magazine Gratis af te halen bij de bibliotheek!

• Bieze Food Groep ontvangt certificaat als deelnemer landelijke Taalakkoord

24 september 2018

Op woensdag 5 september 2018 heeft Ditta van de Bovenkamp, HR Manager Bieze Food Group in Nijkerk, uit handen van Eric de Graaf van het Loket Leren en Werken regio Amersfoort het certificaat ontvangen als deelnemer aan het landelijke Taalakkoord.

Bekijk details van Bieze Food Groep ontvangt certificaat als deelnemer landelijke Taalakkoord

• Start bouw nieuw voorzieningencluster in Nijkerkerveen

9 juli 2018

De bouw van het nieuwe voorzieningencluster in Nijkerkerveen gaat daadwerkelijk van start! Het is een mooi stukje groeiende samenwerking tussen alle partijen met als bouwheer de Hervormde Schoolvereniging te Nijkerk (HSN). Op dinsdagmiddag 10 juli wordt met een ludieke verhuisactie het proces in gang gezet.

Bekijk details van Start bouw nieuw voorzieningencluster in Nijkerkerveen

• Informatie over centrum van Hoevelaken

9 juli 2018

De avond over het centrum van Hoevelaken maandag 2 juli j.l. is zeer druk bezocht. Er zijn veel ideeen en wensen binnengekomen. Voor de mensen die er niet waren volgt hier de link naar de plattegrond en de presentatie.

Bekijk details van Informatie over centrum van Hoevelaken