We zijn weer open!

Klik hier voor de openingstijden van alle vestigingen.

Resultaat 1 - 10 (van 43)

• Online Speak-up meeting

3 december 2020

Doe mee met de online Speak-up meeting!

Bekijk details van Online Speak-up meeting

• Taalhuis Nijkerk onder voorbehoud gecertificeerd

30 november 2020

Het Taalhuis Nijkerk is door het certificeringsinstituut CBCT onder voorbehoud gecertificeerd. Over een half jaar komt er een heraudit om te toetsen of de verbeterpunten zijn gerealiseerd.

Bekijk details van Taalhuis Nijkerk onder voorbehoud gecertificeerd

• UVV biedt samen met de Bibliotheek studenten en scholieren studeerplek aan

18 november 2020

In deze coronatijd is het voor sommige studenten moeilijk om thuis rustig te kunnen studeren. De Bibliotheek heeft altijd al een beperkt aantal plekken voor dit doel beschikbaar. Op dit moment is er echter extra veel vraag naar dergelijke studeerplekken.

Bekijk details van UVV biedt samen met de Bibliotheek studenten en scholieren studeerplek aan

• M.i.v. 19 november zijn we weer open!

18 november 2020

Met ingang van donderdag 19 november zijn wij weer open! De corona maatregelen volgens het RIVM blijven van kracht.

Bekijk details van M.i.v. 19 november zijn we weer open!

• Nieuw dorpshuis in Hoevelaken is een stap dichterbij

12 november 2020

De besturen van Stichting De Stuw Hoevelaken en de Bibliotheek Gemeente Nijkerk zijn samen met de gemeente Nijkerk een project gestart om een mogelijk nieuw dorpshuis in Hoevelaken te realiseren.

Bekijk details van Nieuw dorpshuis in Hoevelaken is een stap dichterbij

• Afhaalbieb

4 november 2020

Afhaalbieb

Bekijk details van Afhaalbieb

• Bibliotheekvestigingen sluiten 2 weken

4 november 2020

In verband met de nieuwe maatregelen om het Coronavirus terug te dringen, zijn de vestigingen van de Bibliotheek in Hoevelaken, Nijkerk en Nijkerkerveen gesloten tot en met woensdag 18 november 2020.

Bekijk details van Bibliotheekvestigingen sluiten 2 weken

• Bibliotheek adviseert gebruik mondkapjes

1 oktober 2020

Wij vinden de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers belangrijk. Daarom hebben wij een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze regels gelden voor iedereen. Zo kun je de Bibliotheek veilig bezoeken!

Bekijk details van Bibliotheek adviseert gebruik mondkapjes

• Podcastserie Oorlog op de Veluwe

29 september 2020

Podcast oorlog op de veluwe

Bekijk details van Podcastserie Oorlog op de Veluwe

• Omgeving &/entree Nijkerk rookvrij

7 september 2020

Met het leggen van een grote blauwe stoeptegel met daarop ‘Rookvrije generatie’ heeft wethouder Harke Dijksterhuis, onder aanmoediging van kinderen van basisschool Het Baken, de zone rondom &/entree aan de Frieswijkstraat rookvrij verklaard.

Bekijk details van Omgeving &/entree Nijkerk rookvrij