De Bibliotheek blijft open

Gepubliceerd op: 20 december 2021 14:11

Bibliotheken vallen onder essentiële dienstverlening, dit betekent dat de bibliotheken open mogen blijven voor lenen en terugbrengen van boeken, een krant of tijdschrift lezen en voor het gebruik maken van de studie- of internetwerkplekken. Ook de activiteiten kunnen weer starten, dus check onze agenda! Bij een bezoek aan de Bibliotheek gelden de basis coronaregels.

Vragen over boosterprik?

Heb je vragen over de QR code of over het maken van een afspraak voor de boosterprik? Kom dan naar de Bibliotheek, de medewerkers helpen je graag. Neem dan wel je uitnodigingsbrief en je DigiD-gegevens mee.

Verrassingstasjes

Kan of wil je vanwege corona liever niet binnenkomen in de Bibliotheek? Reserveer dan een verrassingstasje met boeken! Bij het aanvragen van een verrassingstasje kun je je voorkeursgenre aangeven of voor jeugdleden de leeftijdsgroep. Ben je slecht ter been dan kunnen de boeken ook bezorgd worden, hiervoor kun je bellen met Bibliotheek Nijkerk (033 2451756) of Bibliotheek Hoevelaken (033 – 2535420). Het maken van reserveringen van boeken gaat op de normale manier.

We zijn open volgens onze normale openingsuren.