Natuur & Dieren

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Nicolien Mizee Nicolien Mizee's vogelboek

  Tekeningen in kleur van vogels die de auteur zelf heeft gespot met daarbij een zeer beknopte beschrijving over de locatie van de vogel, het uiterlijk, de houding etc.

  Gedrukt boek

 • John Lewis-Stempel Stille wateren

  Verhalen en (natuurhistorische) informatie over het leven gedurende de seizoenen van dieren en planten rondom plassen, vijvers en sloten, met persoonlijke natuurbelevenissen van de auteur.

  Gedrukt boek

 • Stéphane Garnier Doe en denk als een kat

  Levenslessen gebaseerd op het gedrag van katten.

  Gedrukt boek

 • Ben Rothery Een spectaculaire wereld van vlinders

  Hoe verloopt het leven van een vlinder? Ontdek de mooiste vlindersoorten en motten en lees over de levenscyclus, leefwijze en toekomst van deze grote groep insecten. Met bijzonder gedetailleerde, realistische kleurentekeningen. Vanaf ca. 9 jaar.

  Gedrukt boek


Jeroen Siebelink en Roel Binnendijk Onder de beesten

Undercover in de bio-industrie

In dit boek word je meegenomen op een levensgevaarlijke zoektocht door de bio-industrie. Wat doen wij dieren aan en wat doet dat met ons? En wie overtreedt hier eigenlijk de wet: alleen de bio-industrie of ook de dierenbeschermer die undercover gaat?

Bekijk dit boek

Films


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten


Luisterboeken


Leen e-books, luisterboeken en tijdschriften

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je ook gratis e-books en tijdschriften lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je in de online Bibliotheek, de online variant van je eigen vertrouwde bieb. Lees en luister op je laptop, pc, telefoon of e-reader!

Ontdek meer