Er is vanaf nu één inlogaccount voor al je Bibliotheek diensten.
Log in met je pasnummer als gebruikersnaam.
Voor meer informatie klik hier

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Mari Hannah Haar laatste verzoek

  Op een plaats delict vindt rechercheur Kate Daniels een boodschap van het vrouwelijke slachtoffer, waarin zij haar vraagt op zoek te gaan naar een man die Aaron heet. Is deze man de moordenaar, of een nieuw slachtoffer?

  Gedrukt boek

 • Sarah Pinborough Belofte maakt schuld

  Het leven van drie Engelse vrouwen van verschillende leeftijden, die allen een geheim hebben, komt door een plotselinge gebeurtenis op zijn kop te staan.

  Gedrukt boek

 • Niklas Natt och Dag 1793

  Een aan tbc lijdende Zweedse inspecteur werkt in 1793 in een moordonderzoek samen met een tuchtwacht, terwijl een jong weesmeisje uit een ‘spinhuis’ is gevlucht en achtervolgd wordt door mensenhandelaars.

  Gedrukt boek

 • Arttu Tuominen Bloedbroeders

  Nadat tijdens een drinkgelag een man wordt neergestoken en overlijdt, ziet politiecommissaris Jari Paloviita tot zijn schrik dat de vermoedelijke dader een jeugdvriend van hem is en het slachtoffer zijn grootste jeugdvijand.

  Gedrukt boek

 • Danielle Steel Toevallige helden

  Een beveiligingsagente vindt in een vliegtuig tussen New York en San Francisco een ansichtkaart met een dreigende boodschap. Samen met de passagiers moet ze erachter zien te komen wat de boodschap betekent en wie de afzender is.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Jeroen Windmeijer De schaduw van Vermeer

Een geschiedenisdocent wordt zelf doelwit door zijn betrokkenheid bij het onderzoek naar de verdwijning van schilderijen van Johannes Vermeer.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken


Leen e-books, luisterboeken en tijdschriften

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je ook gratis e-books en tijdschriften lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je in de online Bibliotheek, de online variant van je eigen vertrouwde bieb. Lees en luister op je laptop, pc, telefoon of e-reader!

Ontdek meer