Nieuws

Resultaat 31 - 38 (van 38)

 • Bibliotheek Nijkerk op 3e plaats best presterende bibliotheken

  19 december 2019

  Bibliotheek Nijkerk op 3e plaats in Top 20 best presterende Bibliotheken van Nederland- De Bibliotheek in de gemeente Nijkerk is op de derde plaats gekomen op de lijst van best presterende bibliotheken van Nederland. Op de eerste plaats staat Stadskanaal en de 2e plaats is voor Bibliotheek Arnhem. De uitslag is op basis van de uitleningen per lid, het percentage leden in een gemeente, het aantal bezoeken per inwoner en het aantal activiteiten per 1000 inwoners. De cijfers zijn gebaseerd op 2018 die...

  Bekijk details van Bibliotheek Nijkerk op 3e plaats best presterende bibliotheken

 • Ledenwervingsactie: De Bieb van Nu

  14 november 2019

  Vanaf 15 november 2019 loopt de campagne voor het werven van nieuwe leden voor onze Bibliotheek. De campagne heeft als motto: De Bieb van Nu. Want de Bibliotheek van vandaag is niet alleen maar boeken maar juist ook een plek voor ontdekken, ontmoeten en ontspannen. De actie loopt tot 15 januari 2020. Nieuwe leden ontvangen als attentie een welkomstcadeau.

  Bekijk details van Ledenwervingsactie: De Bieb van Nu

 • Digitaal betalen: duurzaam en voordelig

  12 november 2019

  Vanaf dit jaar gaat de Bibliotheek zo min mogelijk werken met papieren contributienota’s. Hiermee sparen we het milieu (papier, inkt, uitlaatgassen) en houden de kosten van het lidmaatschap laag.

  Bekijk details van Digitaal betalen: duurzaam en voordelig

 • Nog even en Nijkerkerveen heeft ook een Bibliotheek!

  23 oktober 2019

  Het gaat er werkelijk komen!

  Bekijk details van Nog even en Nijkerkerveen heeft ook een Bibliotheek!

 • De Weddenschap

  23 oktober 2019

  Voor de negende keer organiseert Stichting Lezen De Weddenschap, dé leescampagne voor pro, vmbo en mbo.

  Bekijk details van De Weddenschap

 • Bibliotheek Gemeente Nijkerk blij met extra geld van Ministerie!

  7 oktober 2019

  Uit handen van de Minister van OCW, mevrouw van Engelshoven, heeft de gemeente Nijkerk een financiële bijdrage gekregen voor de nieuwe Bibliotheek in Nijkerkerveen. De financiële bijdrage van ruim €200.000 is voor 3 jaar en is bedoeld om de Bibliotheek als een volwaardige vestiging te laten functioneren.

  Bekijk details van Bibliotheek Gemeente Nijkerk blij met extra geld van Ministerie!

 • Uitreiking glossy jarige Bibliotheek Hoevelaken aan wethouder

  5 september 2019

  Op maandag 2 september is de speciale jubileumglossy van de Bibliotheek Hoevelaken officieel uitgereikt aan wethouder Nadya Aboyaakoub. De Bibliotheek in Hoevelaken viert feest omdat het in november 50 jaar geleden is dat de Bibliotheek is opgericht. De Bibliotheek viert dat met het uitkomen van een speciale Bieb-glossy die vanaf volgende week huis-aan-huis in Hoevelaken wordt verspreid. In de komende maanden vinden ook speciale jubileumactiviteiten plaats.

  Bekijk details van Uitreiking glossy jarige Bibliotheek Hoevelaken aan wethouder

 • Bibliotheek Hoevelaken viert uitbundig 50 jarig jubileum

  1 augustus 2019

  De Bibliotheek in Hoevelaken is in november 50 jaar geleden opgericht. De Bibliotheek viert dat met het uitkomen van een speciale Bieb-glossy die begin september huis-aan-huis in Hoevelaken wordt verspreid. In de glossy staan interviews met bekende en minder bekende Hoevelakers. De speciale en eenmalige jubileumuitgave is een echt bewaarexemplaar van en voor Hoevelaken. Naast de bijzondere historie van de Bibliotheek staan in het magazine ook de activiteiten die in het najaar in Hoevelaken ter ere...

  Bekijk details van Bibliotheek Hoevelaken viert uitbundig 50 jarig jubileum