Nieuws

Resultaat 31 - 40 (van 133)

 • Inloopspreekuur Toeslagen Bekijk details

  15 mei 2023

  In de periode mei t/m juli 2023 is er een inloopspreekuur over toeslagen in de bibliotheek van 10.00-11.00 uur. Je kunt daar vragen stellen over kinderopvang-, zorg- en huurtoeslag en het kindgebonden budget.

 • Vrijwilliger Michel Werner in het zonnetje Bekijk details

  15 mei 2023

  In deze portretserie zetten we vrijwilligers in het zonnetje. Wie zijn ze, wat doen ze.. waar dromen ze van? Deze keer leren we Michel kennen. Hij doet de techniek bij de Bibliotheek. Tijdens films, lezingen en Zondagmiddag podia verzorgt hij het licht en geluid.

 • Bibliotheek scoort hoog bij klanttevredenheidsenquête Bekijk details

  4 mei 2023

  Onlangs heeft de Bibliotheek Nijkerk een enquête gehouden over de dienstverlening en service bij de Bibliotheek. Mensen waarderen de bibliotheek. Natuurlijk zijn er ook een paar aandachtspunten, waar de bieb mee aan de slag kan om verder te verbeteren.

 • Jaarverslag 2022 staat online! Bekijk details

  3 mei 2023

  Het jaarverslag over 2022 is klaar. Een overzicht, inclusief de jaarcijfers, in tekst en beeld.

 • Uitzwaaien Rotaryclubleden Bekijk details

  17 april 2023

  Zaterdagmorgen 15 april stond om 9.30 uur de koffie klaar in de bibliotheek Nijkerk. De Rotatyleden verzamelden zich daar om te kunnen vertrekken met de 100 jaar Rotarybakfiets naar Baarn, waardoor de estafette langs 500 Rotaryclubs vervolgd wordt.

 • In gesprek over laaggeletterdheid Bekijk details

  6 april 2023

  Wethouders Audrey Rohen, René Windhouwer en Mariëlle Broekman brachten vandaag een bezoek aan de bibliotheek en Sigma aan de Frieswijkstraat om in gesprek te gaan over het thema ‘laaggeletterdheid’. Ongeveer 2,5 miljoen mensen in Nederland hebben moeite met lezen , schrijven en / of rekenen. Vaak hebben zij ook beperkte digitale vaardigheden. Met deze basisvaardigheden die nog verder ontwikkeld kunnen worden, kunnen zij niet goed meedoen in de digitale informatiesamenleving, zoals bijvoorbeeld het...

 • Bibliotheek Nijkerk stunt met 1 aprilgrap! Bekijk details

  1 april 2023

  Vele mensen zijn er ingetrapt! Boeken op kleur in de Bibliotheek?

 • Bibliotheek Nijkerk, de huiskamer van de stad! Bekijk details

  28 maart 2023

  Voor wie regelmatig in de vestigingen van de Bibliotheek komt, moet het wel zijn opgevallen dat de inrichting van de Bibliotheek steeds meer verandert en huiselijker wordt.

 • De Digidingen-desk: speciaal voor jongeren Bekijk details

  20 maart 2023

  Jongeren krijgen tussen hun 14e en 21e jaar te maken met verschillende digitale zaken die ze moeten regelen met de overheid en andere organisaties. Op de Digidingen-desk staat alles overzichtelijk bij elkaar.

 • DigiSnacks Bekijk details

  20 maart 2023

  Maak je wereld groter met nieuwe online mogelijkheden. Haal nu je DigiSnack in de bibliotheek! Leer in een handomdraai verschillende apps te gebruiken met onze DigiSnacks!

Paginanavigatie