We zijn weer open!

Klik hier voor de openingstijden van alle vestigingen.

Resultaat 41 - 43 (van 43)

• Bibliotheek Gemeente Nijkerk blij met extra geld van Ministerie!

7 oktober 2019

Uit handen van de Minister van OCW, mevrouw van Engelshoven, heeft de gemeente Nijkerk een financiële bijdrage gekregen voor de nieuwe Bibliotheek in Nijkerkerveen. De financiële bijdrage van ruim €200.000 is voor 3 jaar en is bedoeld om de Bibliotheek als een volwaardige vestiging te laten functioneren.

Bekijk details van Bibliotheek Gemeente Nijkerk blij met extra geld van Ministerie!

• Uitreiking glossy jarige Bibliotheek Hoevelaken aan wethouder

5 september 2019

Op maandag 2 september is de speciale jubileumglossy van de Bibliotheek Hoevelaken officieel uitgereikt aan wethouder Nadya Aboyaakoub. De Bibliotheek in Hoevelaken viert feest omdat het in november 50 jaar geleden is dat de Bibliotheek is opgericht. De Bibliotheek viert dat met het uitkomen van een speciale Bieb-glossy die vanaf volgende week huis-aan-huis in Hoevelaken wordt verspreid. In de komende maanden vinden ook speciale jubileumactiviteiten plaats.

Bekijk details van Uitreiking glossy jarige Bibliotheek Hoevelaken aan wethouder

• Bibliotheek Hoevelaken viert uitbundig 50 jarig jubileum

1 augustus 2019

De Bibliotheek in Hoevelaken is in november 50 jaar geleden opgericht. De Bibliotheek viert dat met het uitkomen van een speciale Bieb-glossy die begin september huis-aan-huis in Hoevelaken wordt verspreid. In de glossy staan interviews met bekende en minder bekende Hoevelakers. De speciale en eenmalige jubileumuitgave is een echt bewaarexemplaar van en voor Hoevelaken. Naast de bijzondere historie van de Bibliotheek staan in het magazine ook de activiteiten die in het najaar in Hoevelaken ter ere...