Resultaat 61 - 67 (van 67)

• Ledenwervingsactie: De Bieb van Nu Bekijk details

14 november 2019

Vanaf 15 november 2019 loopt de campagne voor het werven van nieuwe leden voor onze Bibliotheek. De campagne heeft als motto: De Bieb van Nu. Want de Bibliotheek van vandaag is niet alleen maar boeken maar juist ook een plek voor ontdekken, ontmoeten en ontspannen. De actie loopt tot 15 januari 2020. Nieuwe leden ontvangen als attentie een welkomstcadeau.

Bekijk details van Ledenwervingsactie: De Bieb van Nu

• Digitaal betalen: duurzaam en voordelig Bekijk details

12 november 2019

Vanaf dit jaar gaat de Bibliotheek zo min mogelijk werken met papieren contributienota’s. Hiermee sparen we het milieu (papier, inkt, uitlaatgassen) en houden de kosten van het lidmaatschap laag.

Bekijk details van Digitaal betalen: duurzaam en voordelig

• Bekijk details van Nog even en Nijkerkerveen heeft ook een Bibliotheek!

• De Weddenschap Bekijk details

23 oktober 2019

Voor de negende keer organiseert Stichting Lezen De Weddenschap, dé leescampagne voor pro, vmbo en mbo.

Bekijk details van De Weddenschap

• Bibliotheek Gemeente Nijkerk blij met extra geld van Ministerie! Bekijk details

7 oktober 2019

Uit handen van de Minister van OCW, mevrouw van Engelshoven, heeft de gemeente Nijkerk een financiële bijdrage gekregen voor de nieuwe Bibliotheek in Nijkerkerveen. De financiële bijdrage van ruim €200.000 is voor 3 jaar en is bedoeld om de Bibliotheek als een volwaardige vestiging te laten functioneren.

Bekijk details van Bibliotheek Gemeente Nijkerk blij met extra geld van Ministerie!

• Uitreiking glossy jarige Bibliotheek Hoevelaken aan wethouder Bekijk details

5 september 2019

Op maandag 2 september is de speciale jubileumglossy van de Bibliotheek Hoevelaken officieel uitgereikt aan wethouder Nadya Aboyaakoub. De Bibliotheek in Hoevelaken viert feest omdat het in november 50 jaar geleden is dat de Bibliotheek is opgericht. De Bibliotheek viert dat met het uitkomen van een speciale Bieb-glossy die vanaf volgende week huis-aan-huis in Hoevelaken wordt verspreid. In de komende maanden vinden ook speciale jubileumactiviteiten plaats.

Bekijk details van Uitreiking glossy jarige Bibliotheek Hoevelaken aan wethouder

• Bibliotheek Hoevelaken viert uitbundig 50 jarig jubileum Bekijk details

1 augustus 2019

De Bibliotheek in Hoevelaken is in november 50 jaar geleden opgericht. De Bibliotheek viert dat met het uitkomen van een speciale Bieb-glossy die begin september huis-aan-huis in Hoevelaken wordt verspreid. In de glossy staan interviews met bekende en minder bekende Hoevelakers. De speciale en eenmalige jubileumuitgave is een echt bewaarexemplaar van en voor Hoevelaken. Naast de bijzondere historie van de Bibliotheek staan in het magazine ook de activiteiten die in het najaar in Hoevelaken ter ere...