Nieuws

Resultaat 61 - 70 (van 124)

 • Directeur Bibliotheek Nijkerk vertrekt Bekijk details

  16 september 2021

  De directeur van de Bibliotheek Gemeente Nijkerk, Roel Zuidhof, vertrekt vanwege een nieuwe functie.

 • Bibliotheek en lokale media lanceren platform ‘Kiezen voor Nijkerk’ Bekijk details

  14 september 2021

  Op de Dag van de Democratie, woensdag 15 september, lanceren de Bibliotheek Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken, omroep A1 Mediagroep en nieuwsmedia nijkerk.nieuws.nl en Stad Nijkerk gezamenlijk het platform ‘Kiezen voor Nijkerk’. Op het platform besteden de vier organisaties in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 veel aandacht aan de verkiezingen en alles wat daarbij komt kijken. Ook schakelen ze de hulp van inwoners in door een speciale verkiezingspoll te houden.

 • Bibliotheekmedewerker-flexteam gezocht Bekijk details

  13 september 2021

  Word jij onze nieuwe, flexibele, collega in de regio Nijkerk? Een flexteam functie met wisselende werktijden en locaties.

 • Bibliotheek in de gemeente Nijkerk opnieuw gecertificeerd Bekijk details

  3 september 2021

  De Bibliotheek in de gemeente Nijkerk heeft opnieuw een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet de organisatie aan belangrijke kwaliteitsnormen die gelden voor bibliotheek- en cultuurorganisaties. De Bibliotheek scoorde op alle onderdelen meer dan ruim voldoende. Hierdoor mag de Bibliotheek zich opnieuw officieel ‘openbare bibliotheek’ blijven noemen en zo officieel partner zijn in het landelijk netwerk van...

 • Nieuwe activiteitenflyer is uit! Bekijk details

  23 augustus 2021

  De nieuwe activiteitenflyer voor september/oktober 2021 is uit!

 • Bibliotheek draait goed jaar ondanks corona Bekijk details

  5 juli 2021

  De Bibliotheek in Hoevelaken, Nijkerkerveen en Nijkerk hebben vorig jaar ondanks corona een goed jaar achter de rug. De coronatijd gaf gelegenheid voor innovaties zoals de Afhaalbieb, Thuisbieb en de Bezorgbieb, de mogelijkheden voor streaming van activiteiten en voorleesfilmfilmpjes die via de lokale omroep werden uitgezonden. Dit blijkt uit het jaarverslag van de Bibliotheek over 2020.

 • Gratis jeugdactiviteiten tijdens Summer Experience Nijkerk Bekijk details

  1 juli 2021

  Tijdens de hele zomervakantie organiseert de gemeente Nijkerk een uitgebreid programma van gratis sportieve, culturele en recreatieve activiteiten voor de jeugd van 4 t/m 18 jaar. Met al deze activiteiten doet de gemeente deze zomer iets extra’s voor de jeugd in Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen.

 • Boek 'n trip: beleef deze zomer duizenden verhalen Bekijk details

  30 juni 2021

  Ben je tussen de 12 en 18? Boek dan 'n trip! Tijdens de zomeractie kun je de mooiste verhalen beleven. Gewoon op je telefoon of tablet. Met de gratis online Bibliotheek-app download je de leukste e-books en luisterboeken. Ook als je nog géén lid bent van de Bieb.

 • Informatie Punt Digitale Overheid geopend Bekijk details

  17 juni 2021

  Op woensdag 16 juni opende wethouder Nadya Aboyaakeb het Informatie Punt Digitale Overheid bij Bibliotheek Nijkerk.

 • Henriëtte Hofman nieuwe stadsdichter Bekijk details

  10 juni 2021

  Henriëtte Hofman is de nieuwe stadsdichter van Nijkerk. Dit is woensdagavond 9 juni bekend gemaakt.

Paginanavigatie