Nieuws

Resultaat 71 - 80 (van 90)

 • 75 jaar bevrijding Bekijk details

  20 april 2020

  De bevrijding is dit jaar 75 jaar geleden. We hadden diverse activiteiten georganiseerd, maar nu dit allemaal niet door kan gaan, willen we je graag online zo goed mogelijk van dienst zijn om toch stil te kunnen staan bij 75 jaar bevrijding. We hebben een aantal suggesties voor je op een rijtje gezet.

 • Podcast 'T Veense Hart Bekijk details

  26 maart 2020

  De eerste drie afleveringen van de podcast 'T Veense Hart zijn nu online te beluisteren. Lees hier waar je hem kan vinden.

 • 75 jaar bevrijding op tv Bekijk details

  26 maart 2020

  Door het coronavirus kunnen culturele activiteiten waaronder de activiteiten rondom 75 jaar Vrijheid in Nijkerk niet doorgaan. Er is hard gewerkt aan cursussen, lezingen, historische wandelingen, optredens. De culturele raad heeft naar een oplossing gezocht, zodat je toch van de activiteiten kunt genieten. Heb je materiaal? Stuur het in!

 • Oproep: straatcoördinatoren, meld je aan! Bekijk details

  21 maart 2020

  Negen organisaties hebben de handen ineen geslagen om ouderen en mensen met een kwetsbare gezondheid in Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen te helpen tijdens de corona-crisis. Mensen die hulp nodig hebben en niemand hebben om die hulp te bieden, kunnen een beroep doen op zogenaamde ‘straatcoördinatoren’. Deze aanpak is het afgelopen weekend al in verschillende straten en wijken van de gemeente Nijkerk ontstaan.

 • Bibliotheek dicht? Gelukkig kun je digitaal doorlezen! Bekijk details

  16 maart 2020

  Gelukkig kun je digitaal doorlezen met de ruim 28.000 e-books voor kinderen en volwassenen van de online Bibliotheek.

 • Lezing Rouw en Verlies geannuleerd Bekijk details

  13 maart 2020

  De lezing door rouwspecialist Manu Keirse, die op 31 maart zou plaatsvinden in de Kruiskerk, is geannuleerd. Dit i.v.m. de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het Corona Virus.

 • Alec Kilian wint voorleeswedstrijd Bekijk details

  11 februari 2020

  Alec Kilian van Daltonschool Corlaer heeft donderdagavond 6 februari de Nijkerkse voorleeswedstrijd gewonnen.

 • Cultuurmakelaar over naar Bibliotheek gemeente Nijkerk Bekijk details

  10 februari 2020

  Sinds een jaar of twee is Jacquelien de Jong cultuurmakelaar in Nijkerk. Haar werkzaamheden vielen eerder onder Cultuurkust Harderwijk, nu is ze verbonden aan de Bibliotheek gemeente Nijkerk. “De bieb heeft vestigingen in alle drie de kernen en heeft een goede infrastructuur. Daar kan ik mijn voordeel mee doen!”

 • Raadslid aan het woord Bekijk details

  10 februari 2020

  Column van Patricia van Loozen, raadslid De Lokale Partij, Gemeente Nijkerk

 • Rehobothschool geeft cheque aan VoorleesExpress Bekijk details

  10 februari 2020

  Nijkerk – De twee groepen acht van de Rehobothschool hebben de opbrengst van de Rehobothschool bestemd voor de lokale VoorleesExpress. Dit project wordt uitgevoerd door de bibliotheek met behulp van 35 vrijwilligers. Op woensdag 29 januari overhandigden 2 leerlingen van groep 8 een cheque van € 1000,- aan Meta Dekker, projectleider van de VoorleesExpress.

Paginanavigatie